... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
rezerro
Autor témy

Utorok, 30. Decembra 2008, 16:56

Čavte ludkovia.
Už konečne jazdím... Čerpadlo od včera vymenené. Zase som o niečo múdrejší. Kto potrebuje vymeniť, nech zavolá :D :D :D... Nie je to až také ťažké... Iné som chcel. Aké by mali byť ďalšie kroky po výmene čerpadla a palivového filtra? Treba to ešte napichnúť na PC a spárovať s riadiacou jednotkou? Naštiklo po odvzdušnení hneď, teraz tiež ide na brnk, nejaké badateľné zmeny (trasenie, klepot) ani neregistrujem. Ak boli pilinky v palivovom systéme treba niečo robiť s nádržou a ostatnými súčasťami?
Inak to čerpadlo, čo tam bolo, bolo už tiež vonku. Zrejme ho repasovali už. Auto nemá ani 180000 km a už dvakrát čerpadlo? To sa mi nechce veriť.
Díky
If you try the best you can,
the best you can is good enough = BMW

alfi666

Utorok, 30. Decembra 2008, 19:34

No mozno tym km by si radsej nemal verit ;)

Ale samozrejme vsetko treba vymenit... filter, vybrat palivove cerpadlo co je v nadrzi a pozriet, ze ci su piliny v nadrzi,,, podla toho vycistit nadrz.. a preplachnut system tak, ze parkrat natocis klucik a nechas nech cerpadlo vytlaci bordel z hadiciek do drziaka palivoveho filtra.. odtial naftu vytiahni striekackou alebo niecim....
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Užívateľov profilový obrázok
rezerro
Autor témy

Utorok, 30. Decembra 2008, 22:23

alfi666 napísal:
No mozno tym km by si radsej nemal verit ;)

auto mam rok a videl by som na nom ci ma alebo nema viac km. Diky, prave toto som mal na mysli.
If you try the best you can,

the best you can is good enough = BMW

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných