Hej no, taky plan mam o cca 2 tyzdne - rozobrat a sledovat. Len som myslel, ci nie su nejake zname slabe miesta, ale asi skontrolujem klasicky vsetky hadicky, spoje a tak. Navyse musim mat nastartovane auto, preto som chcel radsej tu pumpicku na expanzku a natlakovat to v klude... nie ze mi ten velky ventilator pomelie prsty. Ale v pohode, popozeram, co sa da. Som rad, ze to aspon spolu suvisi, a teda pri odstraneni diery a odvzdusneni by to mohlo opat aj kurit.
A ako pise fioro, je to tak.. je to tam natlacene a moze to byt vselico. A co som parkrat pozeral, auto nerobi pod sebou mlacku, cize to bud tecie do nejakej dutiny, na nejaky kryt, alebo sa to stihne odparit.
Idem si viac precitat o tom water ventile...
EDIT: Och a este jedna vec. Absolutne netusim, ci to moze mat suvis, ale radsej to sem napisem. Z motorovej casti obcas(?) pocut taky tikavy zvuk, asi ako "tk tk tk tk tk" ... no dajme tomu. Ozyva sa tak 3-5× za sekundu a priamo umerne tika tak rychlo, ako je stlaceny plyn. Cize stojim na semafore, mam zaradene D a stlacenu brzdu a z motora sa oziva pravidelne tikanie 3-5 Hz. Ked pridam plyn, tak sa tikanie zrychli, potom plyn uplne pustim a na chvilku sa tikanie uplne zastavi a po par sekundach zas objavi (asi ako prevodovka uz zacne "tlacit" auto dopredu - neviem jak sa to vola). Fakt neviem, ci to ma suvis, alebo ci je to chyba, alebo normalny jav. Len mi to tak padlo do ucha, preto to tu radsej spominam.
Zda sa, ze
tento clovek ma presne rovnaky problem. Clicking noise 4× za sekundu a je to naviazane na rpm, cize moja situacia.