... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Streda, 14. Januára 2009, 07:14

ani si len netrufam typnut. Takyto problem som este nepocul. Ale ak sa oziva piskot az po zapnuti svetiel, tak pozri, ci nemas nejako spojenu kostru zo svetla s kostrou z radia. Alebo ci to niekto neprerabal a nenapojil napajanie do poistkovej skrine na svetla. Mozno by sa to dalo oklamat nejako diodou, ale tu sa bavyme o vacsich prudoch a to by sa moc zahriavalo. Ak si sa uz s tim vyhral tak vyskusaj este natiahnut kabel plus a minus priamo z baterky. Nech nejde cez spinacku ani poistkovu skrinu. Inak fakt netusim, co by to mohlo este byt. Osobne si myslim, ze ti moja rada na 90% skor nepomoze. Ane nemas uz co stratit. A este mas zapojene aktivne to radio? Alebo pasivne?
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

Rimi
Auto: Citroen C4 WRC
Kraj: Bratislavský

Streda, 14. Januára 2009, 07:34

rovnaky problem som riesil so subwooferom a problem bol v tom,ze napajanie bolo tahane z alternatora,ked som ho dal tahat z baterky vsetko bolo ok.
ex 316i Compact Arktissilber
Citroen C4

Everyday is like a bullet in your brain.

myroslav
Auto: E46 318D Touring
Kraj: Prešovský

Streda, 14. Januára 2009, 09:03

no este to trosicku ozrejmim,
napajanie zosika je priamo na baterku, pouzite su 20qm kable aj plus aj minus je na baterke, skusal som napr. ine radio s kratkym RCA v kufri zapnut a nerobilo to, to iste radio som napojil v predu na tie RCA co uz mam natiahnute cez cele auto a rusilo to, cize v radiu by som problem nevidel, cisto polohou tych RCA asi, mozno idu blizko nejakeho svetelneho modulu, alebo neide napajanie svetiel v lavom prahu?
a co sa tyka napajania radia, tak to je povodne radio s malou navi a RCA mam dorabane do neho, ale ako hovorim v tom by problem nemal byt, pretoze som skusal aj ine radio a rusilo to, takze ak ma niekto s tym skusenosti, sem s nimi

diki
OO\[][]/OO E46 318D Touring
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

myroslav

Streda, 14. Januára 2009, 10:41

no a tu som si nasiel nejaku schemu rozvodov hlavnych elektrickych kalblov alebo co to je:
http://bmwfans.info/original/E46/tou/31 ... l-61_1812/
cize podla toho obrazku asi aj v lavom stlpiku idu nejake dolezite kable a asi aj napetie do zadnych svetiel ide, ale aj v stredovom stlpiku nejaka elektrika je, ale to asi len na ovladanie el. okien
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 15. Januára 2009, 19:00

skus napojit autoradio v zadu cez Cinche tak, ako ti to nepiskalo a pomali sa posuvaj z radiom do predu. A uvidis, ci to zacne robit ako sa budes priblizovat k predu auta. Mozno potom pomuze tahat signaly inou stranou. Pozri, ci nemas nahodou odpojenu zem na jednom Cinchi. Je to riesenie trosku za vlasi, ale ked si hovoril, ze tak ti to nerusilo, tak to tak skus
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

myroslav

Re: odrušenie zosilovača

Pondelok, 26. Januára 2009, 23:14

no ja som to uz poriesil takym spôsobom, ze som si kupil odrsovac na chince a po ruseni uz ani stopy
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných