... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
leo_219 napísal:BMW E36 320 rv 95.
zastavyl som auto a vyvrela mi voda. dolial som a znovu vyvrela.nalial som znovu hadica k chladicu aj chladic bol chladny tak som myslel ze termostat lenze po chvili som zistilze uz to ide pustil som topenie to samozrejme nefunguje, otvorim vyko nalievania oleja a auto zdochina. olej vyzera byt dobry a vodu zakazdym vyhadzuje .
PROSIM pomoc
mote to byt puknuta hlava alebo tesneniepod nou alebo co?
DIK
Pepe napísal:JJ, tu nie je čo riešiť. Tiež som dnes menil. Termostat 800 sk a max. 40 min.roboty. Mne teplota pomaly stúpala. Na pracovnú až po nejakých 8-10 km.
Skús spodnú hadicu na chladiči. Ak je studená tak je to isté.
Thorien napísal:no nieco podobne sa stalo mne ... voda vrie hadice obe horuce .. spodok chladica studeny ... momentalne je u servisakov .. podla nich to bude vodna pumpa tak cakam ako to dopadne ... potom dam vediet co to bolo :)
chembos napísal:mozes mat upchaty radiator kurenia, ale to by odstavilo len okruh kurenia, nie som si isty ci by to mohlo skrz ten objem vody, co tam moze eventualne stat, vyyvierat.
a vyviera ti to po meste alebo aj pri cca ked ides dlksie okolo 90? pretoze ked des po meste by mala vrtula byt zopnuta (ta co je ,,napevno´´ s motorom) a mimo mesta by to mal stihat chladit vzduch, pokial je obech dobry lenze on neni skrz to kurenie.
inak skus zistit kolko sa tam mesti vody ked je prazdny celi okruh, a vypusti co tam mas a zisti kolko sa ti tam mesti, je mozne ze moze byt nieco niekde upchate, a podla rozdielu by sa mohlo dat zistit ci to tam niekde nestoji, mozno, nerobil som to ale teoria?
hmm neviem skus nieco