... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Thorien napísal:E36 sedan .... 325i cko .. ved v pondelok v ramci testovacej jazdy som siel na spissky hrad a nazad domov cez levocu .. som na teba normalne myslel :)
leo_219 napísal:uz mam pojazne auto. este ti to roby? vymen vicko na vyrovnavacej nadrzke na chladici. mal som rozobraty celi motor vymenene tesnenie pod hlavou a fur to robylo tak blik a vicko kua taka prkotina. ale aspon som vydel ako vyzera motor z BMW zvnutra. a zistil ze mam celi motor ale cel po GO nadhera.
BlackMW napísal:prve by som vymenil stupel na chladici a termostat, podla vysledku riesit dalej..
stupel nemoze pustit ak je teplota v polovici..
leo_219 napísal:joj ale vsetko to ukazovalo na tesnenie.
leo_219 napísal:uz mam pojazne auto. este ti to roby? vymen vicko na vyrovnavacej nadrzke na chladici. mal som rozobraty celi motor vymenene tesnenie pod hlavou a fur to robylo tak blik a vicko kua taka prkotina. ale aspon som vydel ako vyzera motor z BMW zvnutra. a zistil ze mam celi motor ale cel po GO nadhera.
Thorien napísal:no auto je pojazdne ... ale zistil som ze cez skrutky na kryte termostatu slzi voda ... po odstaveni zas saje vzduch ;] ... proste machri servisaci ... len dalsia vec co sa chcem opytat ... v zasobnej nadrzke chladiacej kvapaliny je zospodku nejake cidlo ... predpokladam nieco s hladinou ... a na nom je nejaky biely vlacek ci co za fras ... naco tam je ???? .. pretoze mne tam plaval ... tak som ho nejak gynekologickym sposobom nasadil na to cidlo ;] .. no a odvtedy mam vkuse hlasku na BC ze skontrolovat vysku hladiny ... nemate niekto tu nadrzku ze odfotit skusit ako to ma vyzerat kua ?
Thorien napísal:zajimave ... tak zeby to tam plavalo len tak ?. .. ako pasovalo to presne na to tak preto som si myslel ze to musi byt z toho .. nejaky kryt alebo plavak abo co ... zeby som to vyhodil ?? ... kua dalsia gynekologicka operacia ;] stejne mi treba vypustit zase vsetko vonku a pretesnit ten kryt termostatu