... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
PetoK napísal:Daj tam AGM a nevymyslaj hluposti... velmi dobra je aj napr. exide... mam ich vo viac autach a ide super...

TT-SIMIK napísal:F radu su zase nabyte viac elektronikou a preto sa dava AGM,nie iba koli startstop systemu...AGM bat vydrzi viac vytazovanie el zariadeniami....Nechapem preco chces presadnut z "1.class do 3.class"????Mas na to nejaky dovod???Myslim ze tych 70-100€ nevyse to asi nebude tym.....ze?

ice.blade napísal:velmi zaujimave dovody, zvacsa ludia chcu lepsiu bateriu v aute a nie silou mocou tlacit nieco co nieje ani schvalene vyrobcom... za 6 rokov vymenit bateriu ktora stoji 200€ je problem? a este pri F rade BMW? pockaj co povies ked kazde 2 roky kupis novu za 100€ repsketive kolko krat sa ju budes pokusat reklamovat ze nestartuje

cez zimu som robil kratke trasy a kazde dva tyzdne som musel obycajnu bateriu nabíjať, potom po kupe AGM batérie je to v poriadku, nenabíjal som nai raz jararak napísal:exide premium cca 2 roky na stojatom aute, 4 na aute ktore lietalo dialnicou denne.
ta prva vymenena za exide microhybrid (agm) 6rocnu, nieje problem auto startnut aj po 2 tyzdnoch.