fafa111 napísal:Tak to v pohode. Kamoš na octavii ma klesnute dvere asi o 1cm. Nežartujem

A ked ich zatvara, tak s nimi musi poriadne buchnut a dvere skocia hore. Ked otvorí, tak skocia dole.
Tak to je extrem. Ale ked mu to nevadi. Predpokladam, ze aj zbytok auta vyzera podobne. Zeby jedno z tych tzv. "bezudrzbovych" aut, o ktorych vzdy pocuvam ked riesim opravy na bavoraku? A potom sa v takom preveziem a zistim, ze to "bezudrzbove" neznamena, ze udrzbu nepotrebuje, ale ze majitel do udrzby neinvestuje, takze nie bezudrzbove, ale skor "bez udrzby"...a potom zas opacne, veziem niekoho v mojom a on sa ma pyta ze "preco ides vlastne menit tie predne ramena?" a ked mu poviem, ze ci nepocuje ako tie capy klepu, predok plava a tak, tak na mna cumi jak tela ze "ved ja mam pocit, ze sa veziem v novom aute"...
Asi som nejaky moc citlivy na tie veci a v aute pocujem vsetky pazvuky a kazde zavahanie podvozku. Zena je zo mna v aute nervozna, lebo ona to zacne pocut az dobreho pol roka po mne, ked uz sa to ide pomaly rozpadnut