No ked chceme lacne, tak ti za 60 objednam vyvazeny stred z ciny. 30 000 nieje meradlo u tychto veci, ale znaci to ze aspon su tie materialy kov, nie plast.
Chalani toto nieje skutocne co si ja s tymito nemeckymi hajzlami vytrpim !!!! Turbo opravene ako nove ! Nahodene s novym separatorom 9 litrov draheho oleja prejdenych 30 !!!! Kilometrov vsetko Ok
Dnes rano sadnem startujem a dlho toci! Nakoniec chytilo a auto slo krasne. Tak si vravim padla nafta ved sa uvidi ako sa to bude spravat.
No a dospravalo cez den. A to z nicoho nic kudol sedeho dymu roztriasol motor . Auto som odstavil.
Ako prve no odislo repasovane turbo po 30 kilometroch. Ale kua preco to zastudena dlho startuje? Zeby vstrek ? Ale hovno .kuknem olej a natlacene naftou! Az po kokot! Takze su 2 moznosti kde sa dostane nafta do oleja a to je prestany piest alebo CR cerpadlo cez simering natlaci cez retaze k ventilom .
Logicky je to CR cerpadlo pretoze pada tlak z rampy po dlhsom stati a valce nevynechavaju teda deravy piest nebude..
A presne teraz som si odpovedal na vlastnu otazku ako je moze ze som z motora vypustil 13 litrov oleja. A nazad nalial 8 . Ta svina uz isty cas prepustala naftu do oleja a prave tu bude dovod poskodenia povodneho turba.
Ty mas vazne smolu clovece, nastastie to nieje drahe. Inac zaujimave ze na M51 sa to nestava, a to je tlak na gufero vacsi az 2x. To turbo mazanie naftou prezilo?
No po bitke je kazdy general, ale zlata veta zo servisnych manualov o plnom porozumeni dovodu odchodu predosleho turba pred vymenou za nove ma nieco do seba. 30km by prezilo hadam aj na "sucho" ked si ho netlacil, tak drzim palec..jeden, mam velky.