... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
profor napísal:No testovacia jazda prebehla v úplnom súlade s mojimi očakávaniami
fotos v aute
idem dať robiť dosky
profor napísal:Napadla ma ďalšia vec po komunikacii s ZHMP ktorú som riešil dávnejšie a riešila sa aj tu použitím modulu denného svietenia ála amerika, teda dialkami. vhodnom pri xenonoch.
Navrhol som obvod ktorý hned po zapnutí zapalovania zapne dialkové, samozrejme že slabo nie naplno. Intenzita by bola regulovatelná samozrejme.
Pri blikaní dialkami by všetko fungovalo ako dovtedy.
Prepínač svetiel by bol v polohe 0, pri prepnutí na obrysovky by sa DDL vyplo a takisto aj na prepnutí na stretávačky/xenony by to nefungovalo.
Ešte by bola možnosť to zapnúť rovno s obrysovkami čo myslím nie je na závadu.
Ak kbudem mať čas hodím to na pole a skúsim vyrobiť a napojiť
profor napísal:Plánoval som to vložiť do LCM, nakoľko je treba snímať stav spínača a kabeláž by bola jednoduchšia.
Uvidím, kto by o to mal záujem
airbone napísal:pripajam sa k zoznamu zaujemcov a vybavim ti aj odbyt ak chces...
Co sa tyka riesenia tych USA svetiel co popisujes, je to vec kodovania, nie hardwaru. Amikom svietia dialkove H7, ale na priskreny vykon (aj v bixenonoch).
Cez DIS sa bohuzial E60ka nakodovat neda a SSS progman to tiez nezvladne na ECE vozidle, nakolko taketo kodovanie nie je v TEST PLANE ak sa jedna o EU SPECS. Jedina moznost je nakodovat cele auto cez NCS EXPERT, a natom momentalne skumame...... NCS nie je zrovna hracka ktora by sa dala jednoducho pochopit. Mam na teba aj tak par otazok, takze ti asi poslem ss.
simumarek napísal:Tak toto ma zaújma, budem to vedieť použiť aj na E36 s AngelEyes? Tak že by mi svietili diaľky slabšie a k tomu aj AE?