... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
erik napísal:dá sa taktiež jazdiť bez konekturu, ktorý uvádzaš v tvojom emaily?
kde ho nájdem? nie je tam nejaké riziko, že sa tam niečo ešte viac pos..
Potrebujem sa nejako dostať domov a s momentálnou silou motora tak môžem akurát po poľných cestách. vďaka za odpoveď
erik napísal:máš pravdu, lenže som asi tak cca 400 km od civilizácie.
Som na dovolenke pri ruských hraniciach a nemám šajn, čo teraz...
potrebujem sa nejako dostať domov a spoliehať sa na lokálnu pomoc, neviem, neviem...
Samozrejme viem s tým autom dôjsť aj domov, ale ako už píšem, nemá vôbec ťah a je to dosť nebezpečne...hlavne v kopcoch a pri tej zime, aká tu je /v noci bolo -24 / mám obavy výjsť na cesty.
erik napísal:máš pravdu, lenže som asi tak cca 400 km od civilizácie.
Som na dovolenke pri ruských hraniciach a nemám šajn, čo teraz...
potrebujem sa nejako dostať domov a spoliehať sa na lokálnu pomoc, neviem, neviem...
Samozrejme viem s tým autom dôjsť aj domov, ale ako už píšem, nemá vôbec ťah a je to dosť nebezpečne...hlavne v kopcoch a pri tej zime, aká tu je /v noci bolo -24 / mám obavy výjsť na cesty.
alfi666 napísal:Ked mam tipovat, tak EGR ventil resp. nieco okolo jeho riadenia
EGR je aktivny az ked sa motor zohreje a to co hovoris mi pripomina, akoby ho otvaralo v nespravnu chvilu a pusta ti vyfuk do sania vtedy ked by mal byt uzavrety
Do uvahy pripada aj vaha vzduchu, ale ta by asi neodisla zo dna na den a problem by bol aj pocas studeneho motora![]()
Ten motor vsak nepoznam, cize tazko radit...
erik napísal:vďaka, napíš mi ešte prosím ťa, ktorý presne kód to je, kde to mám nájsť v tej schéme. vďaka