... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

palo
Auto: e34
Kraj: Bratislavský

Utorok, 30. Septembra 2008, 11:46

ak si schopny vymenit zairovky na mieste nemoze ti dat nikto pokutu.takze staci nosit biele so sebou ak chce mat niekto druhe
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Užívateľov profilový obrázok
pepo286

Utorok, 30. Septembra 2008, 11:48

palo napísal:
ak si schopny vymenit zairovky na mieste nemoze ti dat nikto pokutu.takze staci nosit biele so sebou ak chce mat niekto druhe

jj .. myslim ze to plati vseobecne .. ak si schopny akukolvek zavadu odstranit na mieste nemozu ti za nu dat pokutu (nesvietiace svetlo a.t.p ...)
E46 320D Touring 100kW (2001)

palo

Utorok, 30. Septembra 2008, 11:53

pepo286 napísal:
jj .. myslim ze to plati vseobecne .. ak si schopny akukolvek zavadu odstranit na mieste nemozu ti za nu dat pokutu (nesvietiace svetlo a.t.p ...)

presne to som mal na mysli a potvrdil mi to aj policajt,ale aj tak dost zalezi od fizla na akeho natrafis
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

alfi666

Utorok, 30. Septembra 2008, 12:05

airbone napísal:
Myslel som modre parkovacky, ako hovori nazov temy. Neviem ako klasifikovat tuzerinu, pre kazdeho je to nieco ine. Origo svetla s angel eyes sa mi pacia, ale ked to zacinam vidiet tie ebayove kruzky za 20eur na kazdom jednom starom bmw a nehovoriac o inych autach ako vw golf a tak, tak uz to zacina byt podobna tuzerina ako boli dakedy modro svietiace ostrekovace svetiel.
Ozaj, najvacsia tuzerina u mna su tie "kvazi" xenonove sady made in china. Toto naozaj nemusim. Ale ber to prosim ako moj nazor.

heh :) tak prestavbove xenonove sady su strasne pokial to niekto da do normalnej paraboly... zato by mali rovno brat papiere ;) neskutocne to oslnuje... cize to je fakt horsie ako tuzerina ;)
No a stymi angel eyes kruzkami mas pravdu :roll: ... pokial su vsak na BMW tak mi ani tak nevadia.. ale oni sa robia snad uz na kazde auto :roll:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

alfi666

Utorok, 30. Septembra 2008, 12:09

palo napísal:
presne to som mal na mysli a potvrdil mi to aj policajt,ale aj tak dost zalezi od fizla na akeho natrafis

Ja by som rad videl tu vyhlasku kde to je napisane, ze ak vodic odstrani zavadu, tak nedostane pokutu ;) ... uz som spominal, ze policajt ti moze dat pokutu aj ked chybu odstranis, ovsem vacsinou to nerobia - z dobrej vole ;) proste si spachal priestupok tym, ze si doteraz tak jazdil ;)... to je to iste, ako keby ta zastavili pre rychlost a ty by si im povedal, ze "uz pojdem pomaly" ;) alebo - ked je povinne denne svietenie.. by ta zastavili a ty by si si zapol svetla - odstranil si zavadu - no a co? ;)

Takisto to plati pri vypalenej ziarovke... bezne ta len upozornia, ale mohli by ti dat pokutu.... mal si si auto skontrolovat pred jazdou ;) atd ;)

Thorien
Kraj: Košický

Utorok, 30. Septembra 2008, 12:12

alfi666 napísal:
Ja by som rad videl tu vyhlasku kde to je napisane, ze ak vodic odstrani zavadu, tak nedostane pokutu ;) ... uz som spominal, ze policajt ti moze dat pokutu aj ked chybu odstranis, ovsem vacsinou to nerobia - z dobrej vole ;) proste si spachal priestupok tym, ze si doteraz tak jazdil ;)... to je to iste, ako keby ta zastavili pre rychlost a ty by si im povedal, ze "uz pojdem pomaly" ;) alebo - ked je povinne denne svietenie.. by ta zastavili a ty by si si zapol svetla - odstranil si zavadu - no a co? ;)

Takisto to plati pri vypalenej ziarovke... bezne ta len upozornia, ale mohli by ti dat pokutu.... mal si si auto skontrolovat pred jazdou ;) atd ;)

taaa som zvedavy ako by mi dokazali ze sa mi nevypalila pocas jazdy ... a to mam teraz kazdych 10 km zastavit a skontrolovat ci vsetko svieti ? :D

palo

Utorok, 30. Septembra 2008, 12:14

alfi666 napísal:

hovorim ze zalezi od policajta.samozrejme tie ziarovky ked si das modre tak je to vedome ale ked sa ti zajazdy vypali normalna ziarovka tak plati ze ak si schopny ju na mieste vymenit tak si bez pokuty.a zda sa mi ze to aj je niekde vo vyhlaske.ale hadat sa nebudem.proste zalezi od policajta
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

alfi666

Utorok, 30. Septembra 2008, 12:17

Stym suhlasim, ze to zalezi od policajta :) a ako som uz aj povedal, vacsinou pokuty za vypalene ziarovky nedavaju ;)... ovsem netreba zavadzat, ze "staci vam nosit biele ziarovky a pokutu urcite nedostanete" ;)

Thorien, je jasne, ze nemas zastavovat a stale si pozerat ziarovky ;) ide oto, ze policajti su tiez len ludia a vedia, ze sa ta ziarovka mohla vypalit pred 5 minutami ;) tak ak si ju vymenis, tak ti pokutu nedaju... ale nikde nemaju napisane, ze ju dat nemozu... v pripade modrych parkovaciek sa budes asi tazko vykecavat ;).. ale ka maju dobru naladu a vymenis si ich za biele, tak je mozne, ze tiez obides bez pokuty ;)

Thorien

Utorok, 30. Septembra 2008, 12:39

jj ja viem ;) .. neodpustil som si rypnutie aj ked zbytocne ;) ... len ma teraz zajima co dat do H1 svetiel aby svietili uzitocne ... t.z. ne tak ako tie co tam mam teraz .. xenony nechcem ... ale na druhu stranu vidiet na cestu aj hej :) ... takze ake ziarovky mate odskusane ze svietia najlepsie ? :)

p.s. neviem ci to neni OT ...ale nechcem zakladat dalsiu temu :) ak si budu mysliet moderatori ze to je na zvlast temu poprosim nech to presunu ... vdaka ;)

Mimo
Kraj: Trnavský

Utorok, 30. Septembra 2008, 13:30

nejaké testy žiarovek :wink:
http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-mo ... tomoto_fdv

alebo ešte v prílohe...
Prílohy
testy_zarovek.zip
(1.09 MiB) 508 stiahnutí

Thorien

Utorok, 30. Septembra 2008, 17:05

Mimo napísal:
nejaké testy žiarovek :wink:
http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-mo ... tomoto_fdv

alebo ešte v prílohe...

to je vsetko pekne len jedno su H7 a druhe H4 .. ale podla toho asi vyskusam Osram Night Breaker ak sa vobec robia ako H1 .. a uvidime co to spravi :)

Mimo
Kraj: Trnavský

Utorok, 30. Septembra 2008, 19:05

to bolo pre predstavu ako to chodí na našom trhu :wink: aby si nekúpil chujovinu...
robia sa aj H1
http://www.autobiznis.sk/product/osram- ... etla-2720/

Thorien

Utorok, 30. Septembra 2008, 19:14

Mimo napísal:
to bolo pre predstavu ako to chodí na našom trhu :wink: aby si nekúpil chujovinu...
robia sa aj H1

jo dik za radu :)

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic

Utorok, 30. Septembra 2008, 23:34

Mimo napísal:
robia sa aj H1
mozem doporucit, mal som ich pred xenonmi a vysoka spokojnost :lol:
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

barabas
Kraj: Žilinský

Sobota, 4. Októbra 2008, 13:25

tak som zistil ze mam viacej biele ako modre kruzky, cize fajn:)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných