... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
palo napísal:ak si schopny vymenit zairovky na mieste nemoze ti dat nikto pokutu.takze staci nosit biele so sebou ak chce mat niekto druhe
pepo286 napísal:jj .. myslim ze to plati vseobecne .. ak si schopny akukolvek zavadu odstranit na mieste nemozu ti za nu dat pokutu (nesvietiace svetlo a.t.p ...)
airbone napísal:Myslel som modre parkovacky, ako hovori nazov temy. Neviem ako klasifikovat tuzerinu, pre kazdeho je to nieco ine. Origo svetla s angel eyes sa mi pacia, ale ked to zacinam vidiet tie ebayove kruzky za 20eur na kazdom jednom starom bmw a nehovoriac o inych autach ako vw golf a tak, tak uz to zacina byt podobna tuzerina ako boli dakedy modro svietiace ostrekovace svetiel.
Ozaj, najvacsia tuzerina u mna su tie "kvazi" xenonove sady made in china. Toto naozaj nemusim. Ale ber to prosim ako moj nazor.
palo napísal:presne to som mal na mysli a potvrdil mi to aj policajt,ale aj tak dost zalezi od fizla na akeho natrafis
alfi666 napísal:Ja by som rad videl tu vyhlasku kde to je napisane, ze ak vodic odstrani zavadu, tak nedostane pokutu... uz som spominal, ze policajt ti moze dat pokutu aj ked chybu odstranis, ovsem vacsinou to nerobia - z dobrej vole
proste si spachal priestupok tym, ze si doteraz tak jazdil
... to je to iste, ako keby ta zastavili pre rychlost a ty by si im povedal, ze "uz pojdem pomaly"
alebo - ked je povinne denne svietenie.. by ta zastavili a ty by si si zapol svetla - odstranil si zavadu - no a co?
Takisto to plati pri vypalenej ziarovke... bezne ta len upozornia, ale mohli by ti dat pokutu.... mal si si auto skontrolovat pred jazdouatd
alfi666 napísal:Ja by som rad videl tu vyhlasku kde to je napisane, ze ak vodic odstrani zavadu, tak nedostane pokutu... uz som spominal, ze policajt ti moze dat pokutu aj ked chybu odstranis, ovsem vacsinou to nerobia - z dobrej vole
proste si spachal priestupok tym, ze si doteraz tak jazdil
... to je to iste, ako keby ta zastavili pre rychlost a ty by si im povedal, ze "uz pojdem pomaly"
alebo - ked je povinne denne svietenie.. by ta zastavili a ty by si si zapol svetla - odstranil si zavadu - no a co?
Takisto to plati pri vypalenej ziarovke... bezne ta len upozornia, ale mohli by ti dat pokutu.... mal si si auto skontrolovat pred jazdouatd
Mimo napísal:to bolo pre predstavu ako to chodí na našom trhuaby si nekúpil chujovinu...
robia sa aj H1
http://www.autobiznis.sk/product/osram- ... etla-2720/
Mimo napísal:mozem doporucit, mal som ich pred xenonmi a vysoka spokojnostto bolo pre predstavu ako to chodí na našom trhuaby si nekúpil chujovinu...
robia sa aj H1
http://www.autobiznis.sk/product/osram- ... etla-2720/