... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Inscene
Autor témy
Auto: beamer
Kraj: Trenčiansky

mala tabulka ECV

Nedeľa, 27. Septembra 2009, 15:57

cafte dost ma sere znacka v predu :D kedze sa nemoze nosit ani za oknom tak som rozmyslal nad tymto

normalne to vydavaju policajti take zmensene verzie???
Prílohy
z.jpg
z.jpg (71.66 KiB) 1704 zobrazení
e46 330i
e28 544i

iste
Kraj: Bratislavský

Re: mala tabulka EVC

Nedeľa, 27. Septembra 2009, 17:47

ja som mal napeku vybavenu este na honde a v pohode..ale bola vacsia ako ta na obrazku..

Stefo1248
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 27. Septembra 2009, 18:21

toto zaujima aj mna..
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

ice.blade

Nedeľa, 27. Septembra 2009, 18:26

typujem ze typek to mal spravene "svojpomocne" a modli sa aby z toho nemal problemy :) niekde som cital ze znacky su 2 typy na auta a extra na motorky... presnejsie info by viacerych zaujimalo

pepo286

Nedeľa, 27. Septembra 2009, 19:40

nedavno sa tu preberalo toto ... bmw-pokec/auto-bez-prednych-spz-t21342.html
E46 320D Touring 100kW (2001)

Inscene
Autor témy
Auto: beamer

Nedeľa, 27. Septembra 2009, 20:19

ice.blade napísal:
typujem ze typek to mal spravene "svojpomocne" a modli sa aby z toho nemal problemy :) niekde som cital ze znacky su 2 typy na auta a extra na motorky... presnejsie info by viacerych zaujimalo

ice blade je to tak bud tu dlhu picu alebo kocku ktora je ako lopata nic medzi tym neni .. a hento co ma ten typek ma takze mozno ukecam a ak nie tak mi zoberu papiere ..
e46 330i
e28 544i

alfi666

Nedeľa, 27. Septembra 2009, 21:32

Vyberate auto z garaze len raz za cas?.. dajte si taku znacku... mozno budete mat stastie a nestretnete policajtov
Chodite snim kazdy den?... kazdy jeden policajt vas bude zastavovat a vyburi sa na vas ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

barabas
Kraj: Žilinský

Re: mala tabulka ECV

Pondelok, 28. Septembra 2009, 07:20

daj si to na drahe auto, budu na teba kaslat, daj si to na klasicke a budu ta zastavovat!

Cosmo
Auto: E53

Pondelok, 28. Septembra 2009, 09:24

Nie nie je to legálne, podľa predpisov s tým nemôžes na cestu. Ale zas keď je policajt normálny 8) a vodič sa správa tiež normálne 8) , nevidím dôvod prečo brať TP. Treba brať ohlad aj na majiteľov áut ako alfa romeo atď. Ale väčšina ľudí by najradšej chodila bez EČV #-o niektorý sú strašný špekulanti.

Citujem : Tabuľka s evidenčným číslom má rozmery 52×11 cm alebo 34×20 cm; tabuľka s evidenčným číslom prideleným motocyklu, motorovej trojkolke a ich prípojným vozidlám a zvláštnym motorovým vozidlám má rozmery 24×15 cm.

alfi666

Pondelok, 28. Septembra 2009, 10:20

Cosmo napísal:
Ale zas keď je policajt normálny 8) a vodič sa správa tiež normálne 8) , nevidím dôvod prečo brať TP. Treba brať ohlad aj na majiteľov áut ako alfa romeo atď. Ale väčšina ľudí by najradšej chodila bez EČV #-o niektorý sú strašný špekulanti.

Ja byt policajt, tak beriem papiere kazdemu jednemu co nema znacky alebo ma taketo malicke... je to drze ignorovanie vseobecne zavazneho predpisu.... vsak kto chce mat znacky??.. nikto ... ale vsetci ich maju...

Podla mna ja je to len frajerinka... ta znacka je tam z nejakeho dovodu a z nejakeho dovodu je aj dostatocne velka aby bola precitatelna z dostatocnej vzdialenosti... a vsetci ti, ktorych napadne spytat sa na tie DOVODY, tak sa nadtym zamyslite este raz ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 28. Septembra 2009, 10:51

TAK TAK.....
TT-SIMIK napísal:

U nás v EU musíš mať prednú značku už len koli stacionárnym radarom,ktoré ťa fotia,(na dialnici síce fotia zadné značky vedšinou),veď ako inak by dokázali,že je to tvoje auto....aj lasere fotia značky,bez značiek by nám potom nemohli nič... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Cosmo

Pondelok, 28. Septembra 2009, 14:48

alfi666 napísal:

Ja byt policajt, tak beriem papiere kazdemu jednemu co nema znacky alebo ma taketo malicke... je to drze ignorovanie vseobecne zavazneho predpisu.... vsak kto chce mat znacky??.. nikto ... ale vsetci ich maju...

Podla mna ja je to len frajerinka... ta znacka je tam z nejakeho dovodu a z nejakeho dovodu je aj dostatocne velka aby bola precitatelna z dostatocnej vzdialenosti... a vsetci ti, ktorych napadne spytat sa na tie DOVODY, tak sa nadtym zamyslite este raz ;)

Tretina SK by ostala potom bez značiek. Vieš radšej sa zamerať aby auto spĺňalo predpisy. Nezaujíma ma veľkosť gúm a diskov, ale skôr hĺbka dezénu. napr. Určite nepovolené pásy, keď má niekto sedačku s homologizáciou a 6 bod. pásmi, budiš má certifikát. Ale ak si niekto na auto nižšej triedy kúpi poťah z Kau.landu a je z neho tuzer, tak to radšej nie, je to v záujme bezpečnosti. Nezaujíma ma či si niekto dorobil budík s čidlom teploty oleja, ale či má brzdy spôsobilé a bezchybné. A tak ďalej.. Ja osobne by som zakázal akékoľvek fólie, žiaden civil by ich nemal, len vládne vozidlá resp. vozidlá ktoré nato majú opodstatnenie. Cez fólie nevidno dopredu a človek stratí prehľad. Podotýkam len môj osobný názor!! Ďalej by som sprísnil EK, keď vidím niektoré autá tak sa rozum zastaví že majú EK do 2011.. Predsalen katalyzátor má svoje opodstatnenie. Možno to auto teraz prejde EK aj bez katu, ale keď bude mať o 200 000 km natočené viac, tak asi už aj emisie budú na inej úrovni. Opravte ma ak sa mýlim.

A ohľadom značiek by som znova začal vydávať čo boli malé značky na motocykle, už aj tie zrušily. Ale keď tak tie by som nechal ako možnosť za príplatok (riadne mastný:) namontovať dopredu. Zozadu by som nepovolil žiadne výnimky ohľadom ŠPZ. Len toľko, všetko je to vec názoru a individuálneho prístupu. Zastavíš niekoho, opýtaš sa ho na dôvod nálepky s EČV vpredu, on povie že ho to mrzí, vytiahne spoza okna normálnu EČV, povie že je mu ľúto rezať tak pekný M nárazník. No budiš. Ale zastavíš niekoho, vyskočí z auta čo je do piče, šak to je laminát z internetu, som to striekal a nebudem jak kok.t to rezať, tak tu domňa neskáč ty chlpatý. No tak to je iný prípad a kontrola sa skončí pri správnom nahustení rezervy :mrgreen: a dotyčný si príde odstáť frontu na DI.

Tož moj názor

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Pondelok, 28. Septembra 2009, 15:33

osobne som videl ako policajt prikazal Danovi (Diablovi) znehodnotit - zlomit - prednu malu znacku ktoru mal vyrobenu do svajciarskeho drziaku na spz. oni maju take tie fesi male - Dano ju ma vyrobenu z plastu.

http://www.m3power.sk/euroring/photos/photo3.html

log: bmwklub
pass: bmwklub

Cosmo

Pondelok, 28. Septembra 2009, 18:27

Stáva sa, nemôžu byť všetcia ohľaduplný. Mne sa to páči, je to iniciatívne, aj to vypadá skoro ako originál. A je to na peknom aute. Len tá skur... legislatíva ](*,) ](*,)

M3driver

Utorok, 29. Septembra 2009, 08:08

Peppo napísal:
osobne som videl ako policajt prikazal Danovi (Diablovi) znehodnotit - zlomit - prednu malu znacku ktoru mal vyrobenu do svajciarskeho drziaku na spz. oni maju take tie fesi male - Dano ju ma vyrobenu z plastu.

http://www.m3power.sk/euroring/photos/photo3.html

log: bmwklub
pass: bmwklub

ako to zdovodnil? predsa keby ju dal dole a nahradil origo mohlo mu byt XY co s nou bude!! [-X
M3 -> Ducati

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 42 neregistrovaných