... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ice.blade napísal:typujem ze typek to mal spravene "svojpomocne" a modli sa aby z toho nemal problemy :) niekde som cital ze znacky su 2 typy na auta a extra na motorky... presnejsie info by viacerych zaujimalo
Cosmo napísal:Ale zas keď je policajt normálnya vodič sa správa tiež normálne
, nevidím dôvod prečo brať TP. Treba brať ohlad aj na majiteľov áut ako alfa romeo atď. Ale väčšina ľudí by najradšej chodila bez EČV
niektorý sú strašný špekulanti.
TT-SIMIK napísal:
U nás v EU musíš mať prednú značku už len koli stacionárnym radarom,ktoré ťa fotia,(na dialnici síce fotia zadné značky vedšinou),veď ako inak by dokázali,že je to tvoje auto....aj lasere fotia značky,bez značiek by nám potom nemohli nič...![]()
![]()
alfi666 napísal:
Ja byt policajt, tak beriem papiere kazdemu jednemu co nema znacky alebo ma taketo malicke... je to drze ignorovanie vseobecne zavazneho predpisu.... vsak kto chce mat znacky??.. nikto ... ale vsetci ich maju...
Podla mna ja je to len frajerinka... ta znacka je tam z nejakeho dovodu a z nejakeho dovodu je aj dostatocne velka aby bola precitatelna z dostatocnej vzdialenosti... a vsetci ti, ktorych napadne spytat sa na tie DOVODY, tak sa nadtym zamyslite este raz
Peppo napísal:osobne som videl ako policajt prikazal Danovi (Diablovi) znehodnotit - zlomit - prednu malu znacku ktoru mal vyrobenu do svajciarskeho drziaku na spz. oni maju take tie fesi male - Dano ju ma vyrobenu z plastu.
http://www.m3power.sk/euroring/photos/photo3.html
log: bmwklub
pass: bmwklub