... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
M3driver napísal:vzdy musi byt zdovodnenie! mohol ju predsa pouzivat na okruhoch, pri foteni atd... neviem si predstavit dovod preco by ta mal NUTIT znicit ju!
alfi666 napísal:Tiez si nemyslim, ze ta moze nutit znicit ju, ale tak to je jedno asi...
Ja by som mu povedal, ze nech znici on, nafotil by som si ho potom a zazaloval za poskodzovanie cudzej veci![]()
BlackMW napísal:neviem ako vy, ale ja ked viem ze podla zakona ma pravdu a da mi na vyber znicit alebo zaplatit pokutu, tak ja by som ju znicil,
takze si nemyslim ze niekto niekoho nutil, iba mu dal na vyber..
M3driver napísal:
samozrejme ze ma pravdu, to by sa nikto asi nehadal. ide o to ci nestacilo dat ju dole, nechapem preco ju musel nicit...
Cosmo napísal:Ano presne tak, je dovodne podozrenie ze by dotycny nadalej pokracoval v uzivani oznacenia vozidla ktore je nepovolene. Policajt nie je hlupy a vie o co kraca, ako som povedal. Ja by som to neriesil lebo chapem Alfistov atď. M paket je otázny. A zas napr. fábiu s noname tuning lopatou vpredu, tam by som pytal certifikat o doplnku, teda narazniku.
Stotoznujem sa s Peppom, radsej nemat nic ako mat nejaky nepodarok
Peppo napísal:
lebo nepodarok je falsovanie - znacky nepatria tebe ale dopravnemu inspektoriatu ktoryc ich vydava a im ich aj musis vrati po prepise alebo pri odhlaseni - a falsovanie je vacsi zlocin ako to ze znacku nemas tam kde ju mas mat alebo ze ju mas za sklom....
Jannci napísal:len tak na okrej, tak potom preco platim pri prihlaseni za znacky, ked niesu moje?