... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: mala tabulka ECV

Utorok, 29. Septembra 2009, 08:28

Tazko to formulovat, ale asi nieco v tom zmysle ze je odovodnene podozrenie ze by pokracoval v poruseni predpisov. Aj ked ta chytia a vymenis si znacku, priestupok sa uz stal, cize dat pokutu je opravnene, nemusi sa tak stat v kazdom pripade. Je ho do toho nic, ale niektore auta sa lahko pamataju a ked je policajt ,,svojsky,, tak pri najblizsiej prilezitosti vykona kontrolu znova. Ja to poznam, mna tiez raz tak chytili davnejsie a zapisali si ma. Nemal som doklady od firemneho auta, iba svoje papiere. Telefonoval som a siel v jednosmerke v protismere. Nebol som policajt, ale proste mi dohovoril strasnym hukotom, zapisal si ma a pustil dalej. To bolo stastie. No a s5 k teme, nemusel dat odovodnenie, ak mal Dano namietky, vypytat si cislo odznaku a podat staznost..

Užívateľov profilový obrázok
M3driver
Kraj: Bratislavský

Utorok, 29. Septembra 2009, 08:45

vzdy musi byt zdovodnenie! mohol ju predsa pouzivat na okruhoch, pri foteni atd... neviem si predstavit dovod preco by ta mal NUTIT znicit ju!
M3 -> Ducati

alfi666

Utorok, 29. Septembra 2009, 08:52

Tiez si nemyslim, ze ta moze nutit znicit ju, ale tak to je jedno asi...

Ja by som mu povedal, ze nech znici on, nafotil by som si ho potom a zazaloval za poskodzovanie cudzej veci :lol: :lol:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Hoky
Auto: BMW 320d/100 kW
Kraj: Nitriansky

Utorok, 29. Septembra 2009, 10:02

Zničiť ju ho donútiť nemôže, ale podla správnosti by mala byť uvedená teč zaistená v zmysle § 21 Z.č. 171/1993 Z.z. Takéto značky ale aj tie čo má niekto namontované na mieste príslušnom pre TEČ, napr. BA-MILAN (myslím tie napodobeniny, väčšinou ich majú kamionisti za sklom), tie sa všetky zaistia a odovzdajú sa orgánu činnému v konaní o priestupku.
BMW E46 320d/100 kW ( 04/2000 )

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Utorok, 29. Septembra 2009, 10:21

M3driver napísal:
vzdy musi byt zdovodnenie! mohol ju predsa pouzivat na okruhoch, pri foteni atd... neviem si predstavit dovod preco by ta mal NUTIT znicit ju!

alfi666 napísal:
Tiez si nemyslim, ze ta moze nutit znicit ju, ale tak to je jedno asi...

Ja by som mu povedal, ze nech znici on, nafotil by som si ho potom a zazaloval za poskodzovanie cudzej veci :lol: :lol:

neviem ako vy, ale ja ked viem ze podla zakona ma pravdu a da mi na vyber znicit alebo zaplatit pokutu, tak ja by som ju znicil,
takze si nemyslim ze niekto niekoho nutil, iba mu dal na vyber..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

pepo286

Utorok, 29. Septembra 2009, 10:28

... ja si na tlaciarni vytlacim a zalaminujem zmenseninu obcianskeho a vodicskeho .. a policajtom budem pri legitimacii tvrdit ze ... 'aby mi to nespatilo v penazenke, tak som si spravil vlastne a nosim ich v priehradkach na kreditky' ...

.. co mi tak na to asi muzi zakona povedia ? :-k

](*,) ](*,) ](*,)
E46 320D Touring 100kW (2001)

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Utorok, 29. Septembra 2009, 13:48

som videl ze chalani to maju takto spravene.. co myslite ze by nato povedali zeleni? ked sa zadivate na tu prvu bielu, tak zistite ze origo znacku ma pod naraznikom na plechu.. download/file.php?id=33605
.

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Streda, 30. Septembra 2009, 07:28

podla mna je horsie mat malu neoriginalnu vlastnorucne vyrobenu znacku ako ju nemat vpredu vobec...

M3driver

Streda, 30. Septembra 2009, 08:54

BlackMW napísal:
neviem ako vy, ale ja ked viem ze podla zakona ma pravdu a da mi na vyber znicit alebo zaplatit pokutu, tak ja by som ju znicil,
takze si nemyslim ze niekto niekoho nutil, iba mu dal na vyber..

samozrejme ze ma pravdu, to by sa nikto asi nehadal. ide o to ci nestacilo dat ju dole, nechapem preco ju musel nicit... :?
M3 -> Ducati

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Streda, 30. Septembra 2009, 09:23

M3driver napísal:

samozrejme ze ma pravdu, to by sa nikto asi nehadal. ide o to ci nestacilo dat ju dole, nechapem preco ju musel nicit... :?

lebo dobre vie ze za prvym rohom zastanem a dam si ju s5.. :wink:
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Streda, 30. Septembra 2009, 11:40

Ano presne tak, je dovodne podozrenie ze by dotycny nadalej pokracoval v uzivani oznacenia vozidla ktore je nepovolene. Policajt nie je hlupy a vie o co kraca, ako som povedal. Ja by som to neriesil lebo chapem Alfistov atď. M paket je otázny. A zas napr. fábiu s noname tuning lopatou vpredu, tam by som pytal certifikat o doplnku, teda narazniku.

Stotoznujem sa s Peppom, radsej nemat nic ako mat nejaky nepodarok

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Streda, 30. Septembra 2009, 12:06

Cosmo napísal:
Ano presne tak, je dovodne podozrenie ze by dotycny nadalej pokracoval v uzivani oznacenia vozidla ktore je nepovolene. Policajt nie je hlupy a vie o co kraca, ako som povedal. Ja by som to neriesil lebo chapem Alfistov atď. M paket je otázny. A zas napr. fábiu s noname tuning lopatou vpredu, tam by som pytal certifikat o doplnku, teda narazniku.

Stotoznujem sa s Peppom, radsej nemat nic ako mat nejaky nepodarok

lebo nepodarok je falsovanie - znacky nepatria tebe ale dopravnemu inspektoriatu ktoryc ich vydava a im ich aj musis vrati po prepise alebo pri odhlaseni - a falsovanie je vacsi zlocin ako to ze znacku nemas tam kde ju mas mat alebo ze ju mas za sklom....

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Streda, 30. Septembra 2009, 12:55

Peppo napísal:

lebo nepodarok je falsovanie - znacky nepatria tebe ale dopravnemu inspektoriatu ktoryc ich vydava a im ich aj musis vrati po prepise alebo pri odhlaseni - a falsovanie je vacsi zlocin ako to ze znacku nemas tam kde ju mas mat alebo ze ju mas za sklom....

len tak na okrej, tak potom preco platim pri prihlaseni za znacky, ked niesu moje?

alfi666

Streda, 30. Septembra 2009, 13:38

Jannci napísal:
len tak na okrej, tak potom preco platim pri prihlaseni za znacky, ked niesu moje?

Lebo tym, ze si kupil auto, vznikol pre stat nadbytocny naklad tym, ze musel pre teba vyrobit znacky, to vsak este neznamena, ze tie znacky su tvoje ;)
Vtomto ma Peppo pravdu ;)

Napriklad obciansky preukaz je tiez uradna listina slovenskej republiky a plati presne to, co o znackach ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

slamec

Streda, 30. Septembra 2009, 19:48

steč za predné okno a povedz že ti odpadla a ideš do servisu - zaberie to - mám osvečené

len ťa nesmie chytiť ten istý p... na druhý deň - potom je to ťažšie sa vyhovoriť :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 48 neregistrovaných