boldenone: Uz sem tu psal, ze vanos sice umi byt hlucny, ale na jeho funkcnost to vliv nema. A otacky mu urcite neublizi, pouze nevhodny olej. Sak se zkus projed s obema a uvidis, co ti vyhovuje. Pro me je treba bezvanos m62 mimo uz jen proto, ze predface E39 se mi nelibi a E38 taky ne. Navic az m62tu ma pro me osobne ten spravny projev V8, kdy je dostatek kroutaku uz od volnobehu..
jararak: Mas pravdu, m62tu je presna na hrane mezi starym poctivym motorem a dnesnim EKOspotrebakem. Na druhou stranu, pokud si u toho motoru clovek pohlida vodici listy retezu a dotahne olejove cerpadlo (oboje plati i pro bezvaos) a poresi si alternator (bolest TUcka), tak se uz nema ceho obavat. Vanos me zezacatku stval, ze si tam cvaka, ale zvyknul sem si

. Hold to neni takovy tichoslapek jako N62. Vemte si, kolik lidi jezdi tdi a taky jim nevadi, ze tam neco cvaka
Vodni alternator sem resil zatim pouze vymenou pozkozeneho za repasovany kus a to vychazy nejakych 8 az 9tis. Je to pres jednoho cloveka tady na morave. Pak mi ale dal tip jeden kolega z ceskeho bmwklubu na cz eshop, kde objednaval dily do sveho vodnika a cenove to vychazelo dost zajimave.. Pohledam ve zpravach a napisu ti, osobne sem jeste nezkousel, ale urcite do toho pujdu nekdy po novem roce.
revenge: Tak z me zkusenosti muzu rict, ze vanos je slyset vzdy jen pri startu a pak az je olej hodne prohraty. Jelikos ty to popisujes pri studenem motoru, tak nevim.. mozna to neni vanos, ale retez. Tezko se po netu radi, kdyz si pod pojmem "hrkotani" predstavi kazdy neco jineho. Kazdopadne urcite pak mrkni do vany, jestli se tam nevali kousek listy.