... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
el salvadore

Re: lestenie laku

Nedeľa, 22. Marca 2009, 15:50

Chcel by som trochu ozivit tuto temu lebo uz dlhsie sa chystam renovovat lak a dnes sa mi stala cersnicka na torte ked som sikovny umyl auto spongiou na umyvanie riadu a prebehol som ho samzerejme s tou spongiou otocenou tou drsnejsou stranou... take pavuciny som hadam nevidel ani v nasej 30-rocnej pivnici kde som chodil lovit pavuky na hodiny prirodovedy. Polovica www odkazov co tu kolegovia uviedli je uz mrtva tak ak by vedel niekto o profikoch co renovuju lak pripadne maju dake ine skusenosti,sem snimi, uvitam dake kontakty ci uz na webe alebo tel. cisla. Vdaka.
Know yourself and you will never meet a stranger.

alfi666

Nedeľa, 22. Marca 2009, 18:25

hmm.. v tvojom pripade by ti mohla pomoct nejaka turtlewax lestenka... tak strana tej hubky je sice drsna... ale pokial to neni moc hlboke :roll: ... inak len potom zobrat lakyrnikovi a prelestit...
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

el salvadore

Nedeľa, 22. Marca 2009, 21:17

No ono je toho viacej... potebujem aj pregitovat a strieknut taku jamku na kasni, cize by sa zisiel ten lakyrnik urcite, poznas dakoho co sa vie s takymi vecami pohrat?

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 22. Marca 2009, 22:06

el salvadore napísal:
Chcel by som trochu ozivit tuto temu lebo uz dlhsie sa chystam renovovat lak a dnes sa mi stala cersnicka na torte ked som sikovny umyl auto spongiou na umyvanie riadu a prebehol som ho samzerejme s tou spongiou otocenou tou drsnejsou stranou... take pavuciny som hadam nevidel ani v nasej 30-rocnej pivnici kde som chodil lovit pavuky na hodiny prirodovedy. Polovica www odkazov co tu kolegovia uviedli je uz mrtva tak ak by vedel niekto o profikoch co renovuju lak pripadne maju dake ine skusenosti,sem snimi, uvitam dake kontakty ci uz na webe alebo tel. cisla. Vdaka.

paci sa ti:
http://www.cleanyourcar.co.uk/detailing ... fo_12.html

http://detailingworld.com/

skus sa tam registrovat ,a uz len hladat to co chces
///e34

rezerro

Nedeľa, 22. Marca 2009, 22:10

el salvadore napísal:

tak tuto kktinu som aj ja spravil na mojom, celu kapotu mam dodrbkanu a ked svieti slnko "radost" na to pozriet. tiez to chcem dat na jar urobit lebo mam aj na blatniku dva odfrknute kusky laku a zacalo to tam hrdzaviet. ked prsi, tak to je v poho :D... strieborna sa tusim sama umyva :D...
If you try the best you can,
the best you can is good enough = BMW

el salvadore

Nedeľa, 22. Marca 2009, 22:36

MEJOGSI vdaka, celkom zaujmavy odkaz so spustou dobrych info, akurat ze ja som skonstatoval ze obidve moje lave ruky su az prilis eroticke na to aby sa dotoho pustali same (eroticke rozumej poj*ebu vsetko co chytia) :-s :oops:

rezerro tak ty to mas este dobre, ja mam ciernu metalizu ktoru pomaly poskrabe este aj ostrejsie slnko... ](*,)

alfi666

Nedeľa, 22. Marca 2009, 22:51

Ked chces nieco gitovat a streknut, tak sa bavime o niecom uplne inom ako len o laku ;)...... tam sa to musi prebrusit, streknut potom plnicom, zahladit, streknut aspon 2 vrstvy farby a potom lak..... a ten este cely prelestit ;)... zalezi od toho, aku mas metalizu... pokial je to nejaka tmava, tak tam vacsinou staci ak sa strieka jeden cely diel.. a neni vidiet rozdiel... pri svetlych lakoch je to problem, lebo nejaky ten rozdiel v odtieni stale bude :roll:
Jo.. a v BA lakosa nepoznam... ja ked som potreboval dat spravit auto, tak mi robili na "dedine" ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 23. Marca 2009, 09:43

ja mam tiez celu kapotu dojebkanu, pre zmenu sa mi na nom vyzil moj "kludny" labrador..potrebujem tiez prelestit, u nas na východe ze to stoji od 30 - 60 ecok..zavisi od auta..ale ked sa daco lepsie najde v BA tak ho dam sem..

Mireck
Auto: E32 735i, E21 320,
Kraj: Košický

Pondelok, 23. Marca 2009, 20:29

viktorko22 napísal:
ja mam tiez celu kapotu dojebkanu, pre zmenu sa mi na nom vyzil moj "kludny" labrador..potrebujem tiez prelestit, u nas na východe ze to stoji od 30 - 60 ecok..zavisi od auta..ale ked sa daco lepsie najde v BA tak ho dam sem..

Lacnejsie ??? Neverim zalezi od rozsahu poskodenia. Dam ti auto a profi lesticku kupis si novy kotuc brusne pasty a vosk a pre hlbsie skrabance 2000 ku smirgel. Vylestis auto nebudes si citit ruky a sam sa budes cudovak kolko je s tym prace kym budes spokojny s vysledkom. Potom sa spytam nze kolko chces za roboru a material. A pritom nebudes pocitat opotrebovanie lesticky, ta tiez nevydrzi vecne. 60 € za cele auto je dobra cena.
E32 - 735i Alpinweiss
E21 - 320 Čečečervena
EX - E30 - 318i

jankode

Streda, 25. Marca 2009, 16:16

Mne tu v Ba striekal veľmi šikovný lakovník auto na Galvaniho a bol som unesený z jeho roboty. Keby niekto chcel lakovať viem ho tom poslať. Ja zase budem potrebovať nechať si hlbkovo vytepovať auto, keby mi vedel niekto niekoho fakt poctivého a dobrého odporučiť budem rád.

duro4

Piatok, 27. Marca 2009, 06:53

Ja som si byvale auto lestil sam u nas v dielni, pastami a kotucmi 3M, tu je vysledok:
Prílohy
007 (2).JPG
002.JPG
113.JPG

alpina b3
Kraj: Prešovský

Piatok, 27. Marca 2009, 10:18

No tak toto je uz moc...v lete sa zatvaram do garaze a idem detailovat :mrgreen:

http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... hp?t=73221

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Piatok, 27. Marca 2009, 10:49

Odporúčam na leštenie laku chalana na Sliačskej č. 10 v pneuservise.

Robi aj tepovanie a cistenie interiéru, cistenie motorového priestoru a podobne.

Tel.: 0905 158 888
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

pv

Pondelok, 20. Apríla 2009, 21:12

halo ma s tymto niekto skusenosti v ziline?

potreboval by som nieco take na exterier ako su na tomto odkaze co tu bol uverejneny.ale u mna to vyzera o cosi horsie...

Mimo
Kraj: Trnavský

Pondelok, 20. Apríla 2009, 21:20

alpina b3 napísal:
No tak toto je uz moc...v lete sa zatvaram do garaze a idem detailovat :mrgreen:

:shock: takto sa robí cukrík...
:( aj môjmu by sa už zišlo #-o

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných