... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
miso325 napísal:poridne to vybrus az na uplne zelozo
vytmeluj pekne a natri to zakladnym alkytonom
a potom vrch
killian napísal:nenapisal si to naopak? Antikorozna zakladovka by mala ist asi priamo na kov nie? Tmelit az potom
R0nnIe napísal:Zdravim, mne to zacina hrdzaviet na spodku dvier, ale z vnutornej strany. Ako byste mi to poradili opravit? Chcel by som pouzit nieco kvalitne, aby to uz nezacalo hrdzaviet. a este mi to zacalo aj na jednych dverach na rame okna asi 15cm dlhe 2mm siroke. Dnes som to ale vybrusil, lebo sa to dost rychlo zvacsovalo. No pri bruseni sa mi vytvorili na niektorych miestach zuby (odlupila sa farba, lebo to bolo aj pod nou) . Potrebujem to teraz niejako zakamuflovat, aby to nebolo vidno. skusal som to nastriekat, tak ze som si to oblepil paskov, a striekal, no to mi vytvorilo skok,ako to mam spravit co najlepsie?
Jannci napísal:zabrus aj tie zuby, musi to byt hladke, a az potom striekaj
Jannci napísal:no ja som bol po farbu v normalnej predajni, kde miesaju farby. Tam som mu povedal moj odtien, on zobral sablonku, prilozil, ci je rovnaka, alebo nie, a potom mi namiesal farbu do spreju.
R0nnIe napísal:Cize ak tomu spravne rozumiem, cislo farby je niejake normovane cislo odtienu, nie interne cislo BMW
Martin46 napísal:no ja sa do toho mozno az tak nevyznam, ale nesetri na kvalite farieb ani tmelov ani nicoho... aj trojnasobne sa ti to vrati...
hmmm... pocul som take porekadlo, audiny nekvitnu mozes robit co chces, bmw pokial boli tukes zakvitnu