pagiator napísal:ked dam dole nalivacie viecko alebo vytiahnem mierku,motor zhasne...je tam podtlak,ktory tam vraj ma byt. bolo to na diagnostike,vsetko ok...no potom sa vycistila klapka na sanii,a otacky na zakl.plyn su okolo 1000ot/min...a pred tym bolo 500...ten zvuk neni kovoveho charakteru,a subezne to pocut z otackami motora,nieco ako vstrekovac,no diagnostika to neukazala
Tak to je blbost, volnobeh sa musi znova nastavit cez diagnostiku. Pri zohriatom motore ma byt 500 a ak sa zapne klimakompresor, tak 750. Treba to nastavit cez diag.
Co sa tyka toho podtlaku, ja ked otvorim to viecko, tak motor nezhasne, ale zacne mat zvku ako ked trasies s bednou plnou skrutiek.....
Potom ak motor nepise ziadnu chybu, a ma rozdrbany volnobeh a na diagnostike nepise ziadny chybu, tak sa odporuca spravit jeden servisny bulletin ktory pojednava o nastaveni excentrickeho hriadela vanosu (pricina rozdrbahneho volnobehu) alebo naviac este zmenit nejaky minimalny zdvih ventilov. Tu si pozri nasledujuci dokument a odporucam si to ist dat spravit do BMW: