... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ROKI49 napísal:Mas dake zle?![]()
Ked kupovat nove, tak vsetky a na to nie kazdy ma......mozes si to dat aj zrepasovat, castokrat ked objednas novy tak ti dojde priamo z Boschu fabricky repas. V podstate mozes prehodit aj pouzivany, kedze do nasich aut to netreba kodovat, ale osobne by som pouzity, ktoreho stav nepoznam do auta nedaval.
Niekedy sa da vstrek opravit aj vymenou nejakej podlozky, pripadne spicky, kamaratovi siel do prepadu a vraj tam vymenili len podlozku nejaku a slo to dalej ok. Ja s repasom skusenosti nemam, ani s vymenou, vsetky mam povodne, len vravim, ze pouzity by som si do auta nedal.
tomikadze napísal:
Roki ja mam vstreky po repase, akurat teraz po cca vyse roku po repase jeden vyhadzoval hodnotu +1,8, tym padom bol jeden -1,8, a ostatne su zrejme tiez kvoli tomu rozlietane. V podstate sme to s jararakom hodili rychlo na diag, ale auto nebolo este dokonale zohriate, tak len premyslam ze ked vymeni ten jeden vstrek ze asi to dost pomoze skorigovat aj ostatne hodnoty.
Priznavam ze sa nepamatam ake hodnoty davali dalsie vstreky, ale tusim nad 1 nebol ani jeden.
Akurat ja nie som zdatny mechanik takze sam si to aj realne neviem odskusat ktory vstrek ja v akom stave okrem toho ze niekoho v BA z fora poprosim este raz o diag ked bude auto uplne zohriate.
Inak ide normalne, len obcas za studena na volnobehu sa zachveje, chvenie nie je nonstop, ale obcas mierny zachvev, ale po par preturovaniach to prestane...
Otazka je ze ak sa mi potvrdi jeden vstrek ze naozaj ma +1,8 tak ak kupim novy pomoze to radikalne ?????
ROKI49 napísal:este pozri potom dalsiu funkciu, co je v INPE za touto, praca jednotlivych valcov. ked na to prepnes, tak si auto znuluje korekcne hodnoty, teda to vsetkych bude davat rovnako. Autom bude mozno potriasat, vibrovat a mozes odsledovat ako sa to bude chovat. Ak to ten motor velmi rozhodi, tak mas zrejme problem. Mne sa v tom februari trochu rozvibrovalo auto, zacal som to citit aj v sedacke. Pri tom druhom raze to bola len akusticka zmena, ledva pocutelna. Vstreky su take svine, ze ked sa to raz zacne srat, tak amen.
Este mas moznost ich vybrat a odniest na test a budes vediet na com si.
tomikadze napísal:diky chalani za komenty.
no ja tam lejem vif, nieco od liqui molly som pozeral, otazka na rokiho ci postaci ten vif alebo tam skusit liat to molly??????
ROKI49 napísal:VIFko je hlavne prevencia, su tam zastupene tie zlozky zhruba rovnomerne (mazanie, cistenie a dalsie vlastnosti), takze si nemyslim, ze predavkovanim daco dosiahnes, ked to chces riesit takto, tak kupit skor aditivum, kde prevazuje cistiaca zlozka. Taky korado ani odmerku nepouziva, ten to tam naleje od oka z flasky od mineralky z Lidlu![]()
![]()
Napr. toto je vraj naj, vela ludi s tym malo pozitivne vysledky. http://www.agat.sk/sk/nahradne-diely/pr ... esel-plus/
msakac33 napísal:skôr si myslim ze si tymi aditivami zasierate sanie a EGR ventil, potom to mate mastne jak fritezu zvnutra