... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
buden napísal:ahojte chcem sa spytat ako sa vam jazdi na zadnom nahone na snehu a pri mokrej vozovke? ale bez nahonu na vsetky 4 kolesa?
buden napísal:ahojte chcem sa spytat ako sa vam jazdi na zadnom nahone na snehu a pri mokrej vozovke? ale bez nahonu na vsetky 4 kolesa?
bavo36 napísal:Dovoľ mi dve otázočky. Koľko máš najazdené a na čom ??? Podľa teba sú aj Porsche, Ferrari, Lamborghini, atď na () ???Otázka ako sa vám jazdí na zádnom náhone du padla asi sto krát. Jazdí sa na pi.u, všetci čo maju baworaky na to nadávajú, BMWčka sú chujové autá a v Bavarii sú všetci dementní, preto robia zadný náhon. Kúp si radšej Fabiu. Je to lepšie auto a potvrdia ti to 2/5 Slovákov, ktorí tvrdia, že s BMWčkom sa v zime z garaže nedostaneš. HAWK. PEACE
slamec napísal:bavo36 napísal:Dovoľ mi dve otázočky. Koľko máš najazdené a na čom ??? Podľa teba sú aj Porsche, Ferrari, Lamborghini, atď na () ???Otázka ako sa vám jazdí na zádnom náhone du padla asi sto krát. Jazdí sa na pi.u, všetci čo maju baworaky na to nadávajú, BMWčka sú chujové autá a v Bavarii sú všetci dementní, preto robia zadný náhon. Kúp si radšej Fabiu. Je to lepšie auto a potvrdia ti to 2/5 Slovákov, ktorí tvrdia, že s BMWčkom sa v zime z garaže nedostaneš. HAWK. PEACE
slamec napísal:bavo36 napísal:Dovoľ mi dve otázočky. Koľko máš najazdené a na čom ??? Podľa teba sú aj Porsche, Ferrari, Lamborghini, atď na () ???Otázka ako sa vám jazdí na zádnom náhone du padla asi sto krát. Jazdí sa na pi.u, všetci čo maju baworaky na to nadávajú, BMWčka sú chujové autá a v Bavarii sú všetci dementní, preto robia zadný náhon. Kúp si radšej Fabiu. Je to lepšie auto a potvrdia ti to 2/5 Slovákov, ktorí tvrdia, že s BMWčkom sa v zime z garaže nedostaneš. HAWK. PEACE
bavo36 napísal:Otázka ako sa vám jazdí na zádnom náhone du padla asi sto krát. Jazdí sa na pi.u, všetci čo maju baworaky na to nadávajú, BMWčka sú chujové autá a v Bavarii sú všetci dementní, preto robia zadný náhon. Kúp si radšej Fabiu. Je to lepšie auto a potvrdia ti to 2/5 Slovákov, ktorí tvrdia, že s BMWčkom sa v zime z garaže nedostaneš. HAWK. PEACE