... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BMino napísal:
uzavierku vzadu a v strede
johnyfly1 napísal:
jaaaj ja budem asi nosit pri sebe technicku sol
dilong napísal:
Mam tam vstrede vedla vystraznich svetiel tlacitko DSC. To co som o nom precital hovori o tom ze je to system, ktory sa (manualne) zapina pri snehu alebo blate (vyvazuje to . Ale neviem ci to nie je obmedzene ze pri zapnutom DSC musis napr. ist len do XY km/hod
Ja to mam vypnute
BMino napísal:
ako zataz ci pod kolesa
2bad napísal:to tu nikto nejazdil na snehu s automatom? alebo sa nikomu nechce pisat?
2bad napísal:nemyslim to uplne doslovne. ale ci sa to da ovladat v smyku ci to nezacne preradovat ako sialne toho sa bojim najviac :-/ a ze to zacne robit sialenosti a uz nebudem vediet zrovnat :) tak. blbo som sa vyjadril moja chyba...
shark2 napísal:
uplne v pohode sa to ovladat, jazdim .30xd aj .20xd automaty a uplne v pohode, a ked sa xces cielene posmykat vypnes DTC/DSC, das si manual rezim radenia a "srandy" kolko len xces
VT-535BH napísal:Ja mam v E60 tlacidlo DTC ktore ked stlacim tak medzi budikmi mi vyhodi ze DTC aktivovane. Pouziva sa na rozjazd na nestabilnych povrchoch ako sneh a blato. Pouziva sa len na rozjazd nie na jazdenie pri vyssej rychlosti .. stale ma to upozornuje ze DTC je aktivovane. DSC ponuka ochranne kridla ak to prezenies ak ta obmedzuje staci dlhsie podrzat kym ti nevybehne upozornenie ze DSC je deaktivovane, cize balik elektronickych systemov je OFF. Ak mas aktivne riadenie tak deaktivovane je aj to.
VT-535BH napísal:Ja mam v E60 tlacidlo DTC ktore ked stlacim tak medzi budikmi mi vyhodi ze DTC aktivovane. Pouziva sa na rozjazd na nestabilnych povrchoch ako sneh a blato. Pouziva sa len na rozjazd nie na jazdenie pri vyssej rychlosti .. stale ma to upozornuje ze DTC je aktivovane. DSC ponuka ochranne kridla ak to prezenies ak ta obmedzuje staci dlhsie podrzat kym ti nevybehne upozornenie ze DSC je deaktivovane, cize balik elektronickych systemov je OFF. Ak mas aktivne riadenie tak deaktivovane je aj to.