Piatok, 10. Septembra 2010, 15:43
Lepidlo je iba transparentny silikon. Naco stabilizatori? Ak si si to cele necital tak, ti to zopakujem. V aute sa nachadza napatie od 12 do cca 14,5V. Preto tie stabilizatori. Vzdy udrzia napetie na 9V, ktore bude vo vnutri plosaku na ledky. Preto, lebo leddioda ma strmu charakteristiku na Vpltamperovej charakteristike. Prekracovanim udajov rapidne klesa zivotnost a medzne parametre Leddiody. A skusil si napojit napr osciloskop paralenne na osvetlenie SPZky. Lebo ja ano. Skus to zmerat a dostanes vysvetlenie preco zacnu po case ledkove ziarovky blikat. Uvidis, aky je tam signal. Preto to vsetko okolo. Na pravopis som nepozeral. Dost som sa ponahlal. Vsetky sa hlboko ospravedlnujem za pravopis. Neviem sice preco, ale citil som iba sarkazmus (a to som sa snazil iba pomoct s podobnymi problemmi ostatnym). A silikon preto, lebo to smeisne uchytenie, co je dodavane origo je fakt smiesne. Ak si to videl, mozes potvrdit a ak nie, tak si to pozri. Zakazdym, sa to trasie a nie je to tam uchytene bez toho, aby to vybrovalo z kazdopu jamou. Len som naznacil, ze viem obyst chybovu hlasku palubneho pocitacia na kazdom nie len BMW ale aj inom aute. Viem doplnit aj Fake Out funkciu nie len do pofaceliftovich modeloch do original vstavanych svetiel ale viem to urobit na ktorkolvek auto. Takze ak si ma chcel nejako urazit, len si ukazal, ze si si to bud poriadne neprecital alebo sa tomu poriadne nerozumies. Ak som to pochopil zle ja, tak sa ti ospravedlnujem
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´