... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Peped napísal:Ono mi to zhasne po nastartovani ale pred mi stále svieti 5 zelených kociek. To nemá byt tak, že zmiznu vsetky a potom pomali priskakuju, podla km, az kým nezasvieti červená pre dalsiu vymenu. To tam su stale 5 zelených a ked je uz pomali cas tak pride zltá a potom cervená, to sa mi nezdá.
Inak krásne po prvom pokuse zmizli aj hodiny aj inspektion aj zlta s cervenou, len tie zelene kur.y ma seru.
Peped napísal:Ono mi to zhasne po nastartovani ale pred mi stále svieti 5 zelených kociek. To nemá byt tak, že zmiznu vsetky a potom pomali priskakuju, podla km, az kým nezasvieti červená pre dalsiu vymenu. To tam su stale 5 zelených a ked je uz pomali cas tak pride zltá a potom cervená, to sa mi nezdá.
Inak krásne po prvom pokuse zmizli aj hodiny aj inspektion aj zlta s cervenou, len tie zelene kur.y ma seru.
Peped napísal:Tie zelene tam musia svietiť. o postupne odchádzajú až po oranž a potom červenéOno mi to zhasne po nastartovani ale pred mi stále svieti 5 zelených kociek. To nemá byt tak, že zmiznu vsetky a potom pomali priskakuju, podla km, az kým nezasvieti červená pre dalsiu vymenu. To tam su stale 5 zelených a ked je uz pomali cas tak pride zltá a potom cervená, to sa mi nezdá.