... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
rebel napísal:a tak slusne sa opytam .. Na keru picu to komu je v gumach mat nejaky plyn ? Myslim prakticke vyuzitelne hladisko, nie info z letaciku, ze s tym budes lietat
rebel napísal:a vsak si tam fukaj aj praskovy cukor, ked si myslis ze ti to predlzi zivotnost pneumatik o styri dni
ako starostlivost a novinky, nove technologie mam rad, ale od tial po tial, ono to zazraky isto neurobi a ak ano, bez takych zazrakov dokazeme existovat :)
Dakde som uz cital, ze to treba cele vycecat aby tam nebol ziadny vzduch a vlhkost a neviem co vsetko, potom sa s tym jebat do servisu to dofukat, no pride mi to docela dost jebacky za eventualnu bohvie aku vyhodu
janest napísal:
Asi si to nepochopil :![]()
... keď to dofúka dusíkom tak pri búračke mu to hneď uhasí oheň![]()
... keď to dofúka héliom tak bude o pár miligramov ľahší a získa výhodu![]()
... no a keď to dofúka vodíkom tak v prípade, že mu praskne guma na trati tak ho to dostrelí až do cieľa![]()
Veď kto by sa už v dnešnej dobe ebal s nejakým vzduchom, ten predsa majú všetci a do vytunenej káry patrí niečo onakvejšieho
![]()
A ináč bacha lebo mu to žerie stred behúňa ( pri 76 km/h priemernej možnej dosiahnuteľnej rýchlosti na naších upchatých cestách )Veď srať na geometriu tá je určite menej podstatnejšia ako inertný prd v gume
![]()
Len sa divím, že na to ešte neprišli konštrukéri raketoplánov, nuž ale to bude asi tým, že pre nich garážtuning nikto nerobí
Ďakujem za tento vskutku skvôstný príspevok do technického okienka, odteraz už viem všetko, lebo len na toto som čakal a veru oplatilo sa ! Ešte teraz mi nadskakuje bránica a zvierače tak-tak udržia moč a stolicu.![]()
![]()
![]()
janest napísal:
Asi si to nepochopil :![]()
... keď to dofúka dusíkom tak pri búračke mu to hneď uhasí oheň![]()
... keď to dofúka héliom tak bude o pár miligramov ľahší a získa výhodu![]()
... no a keď to dofúka vodíkom tak v prípade, že mu praskne guma na trati tak ho to dostrelí až do cieľa![]()
Veď kto by sa už v dnešnej dobe ebal s nejakým vzduchom, ten predsa majú všetci a do vytunenej káry patrí niečo onakvejšieho
![]()
A ináč bacha lebo mu to žerie stred behúňa ( pri 76 km/h priemernej možnej dosiahnuteľnej rýchlosti na naších upchatých cestách )Veď srať na geometriu tá je určite menej podstatnejšia ako inertný prd v gume
![]()
Len sa divím, že na to ešte neprišli konštrukéri raketoplánov, nuž ale to bude asi tým, že pre nich garážtuning nikto nerobí
Ďakujem za tento vskutku skvôstný príspevok do technického okienka, odteraz už viem všetko, lebo len na toto som čakal a veru oplatilo sa ! Ešte teraz mi nadskakuje bránica a zvierače tak-tak udržia moč a stolicu.![]()
![]()
![]()