... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

hessy

Re: e39 - TA Technix štelovák

Piatok, 3. Januára 2014, 22:05

:D. Klasicky bmwklub vsetci pozrali mudrost sveta..... jebat

Užívateľov profilový obrázok
michaltt
Kraj: Košický

Utorok, 7. Januára 2014, 00:58

Ludom unika filozofia nastavitelnych podvozkov. Ako raz Clarkson povedal, BMWs are ruined by cheap aftermarket suspensions...
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

hessy

Štvrtok, 9. Januára 2014, 15:26

Ak. Chces po podvozku len to aby si spravil svoju robotu v style a spevnil podvozok urcite je to relativne super. Mam auto relativne dost nizko a podvozok sa snazi co moze je relativne pekne tvrdy no zaroven sa snazi aj zehlit nerovnosti no dost ptekvapia rany ktore dava do podvozku s toho ma ide doslova jebnut ale na druhu stranu snazi sa byt relativne konfortny no bccko to nebude lebo tu chlapci porovnavaju neporovnatelne. Bccko je super co sa tyka jaxdnych vladtnosti pekne filtruje nerovnosti a hlavne pruzi ako normalny podvozok.. vyhodou je aj kovove ulozenie a nadtavenie odklonov a tuhosti... proste tento podvozok je liga sama o sebe ale spat k ta tecnixu... na normalne jazdenie ok, relativne pohodlny no az na tie rany a to co prinada znizeny podvozok. Zavity pokial ich budes aspon sem tam.cistyt od bordelu nevidim problem z nastavenim. Dalsia vec na ta tecnice je mierne skackanie az odskakovanie pri ostrejsej jazde ale nic hrozneho to neni. Mal som moznost jazdit kombinacie kw/bilsten drzalo brutalne ale mrte tvrde, kw var 1 beton , ap beton, A aj bilsten/eibach... najlepsia volba pre e39 je ptemna origo msport II podvozok alebo bcracing,.. tot z mojej strany

hessy

Štvrtok, 6. Februára 2014, 16:48

Takze musim to napisat :D troska som si nasral do huby ale nevadi.. po skoro 5000km musim povedat ze na horsom podvozku som v zivote nesel a uz sa tesim ako ho vyjebem z auta ale co cakaz za 230e za cely podvozok vsak ? Po prve, podvozok som uz zdedil na aute. Takze k veci. Jedine co sa mi paci na tomto podvozku je to ze sa troska zlepsili reakcie na riadenie a roska menej sa to naklana ale tymto pozitiva tohto ,,sport. Podvozku,, koncia. Zadok neuveritelne odskakuje, poskakuje a celkovo chovanie podvozku je dist nepredvidatelne, drzi n ceste horsie ako msport 2 a o jazdnom komforte sa ani nebavme. Tie rany pri vacsej nerovnosti co tie tlmice davaju sa az nedaju pocuvat !! Obcas mam pocit ze mi tlmic vyleti z pod kapoty take rany su to ! Skace to jak pica trafena hovnom a odskakuje a pri prepruzeni som skoro vyletel sibrom cista katastrofa. V podstate ak ma clovek total rozjebane tlmice a nechce sa mu dat 600oci za origo m sachs tak to chapem lokym nedosetri na normalny podvozok vlastne este je dobry na znizenie a tym to konci. Jazdne vlastnosti oproti origu M Sport II podvozku saschs sa zhorsili a konfort je hrozny. Proste si nedovolim prejst zakrutu rovmakym tempom na tomto ta jebexe. Takze fakt nevidim dovod kupovat tento zazrak...

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 6. Februára 2014, 17:24

odskakuje to preto lebo ten podvozok vôbec nefunguje, je to len znížené a tým to končí
ale cez víkend som bol milo prekvapený, čo dokážu kvalitné š. podvozky, najazdil som pár stoviek km na e39tke s podvozkom H&R cup, sice čo sa týka ceny podvozku tak je to diametrálny rozdiel oproti TA, ale, až nato že som si musel dávať pozor lebo to bolo hodne znížené nemôžem povedať žiadne negatíva, je to tvrdšie ako séria ale nerovnosti to stále celkom príjemne pohlcuje, o odskakovaní nemôže byť žiadna reč, a na ceste to drží ako pribité, takže to sú tie rozdiely medzi podvozkom za 230 a 600€
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

hessy

Štvrtok, 6. Februára 2014, 19:48

Ja som uz isiel tiz na hocicom cez bilstein/kw, kw var1, bc racing, h&r .. ale takuto tragediu ako ta technix som este nevidel

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných