... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
MEJOGSI napísal:
tu mas link http://www.mforum.com.pl/viewtopic.php?t=1000
...ako som vravel da sa...a nemusis byt ani Poliak...niekedy ich netreba podcenovat, oni robia prekladky z pravostranneho na lavostranne kazdy den
a je to ako som pisal :povolis skrutky a pootocis, mas tam aj zarazky na RHD a LHD
jergy_zm napísal:Chalani prosim vás ešte o pomoc.... mám doma pekne rozobraté tie anglické svetlá Bosch H1, šošovku mám pekne vonku prichystané európske pliešky, len neviem, že keď to budem skladať, či mám naspeť celú tu šošovku vložiť ako bola, alebo ju pootočiť podľa tých poliakov.....dík za všetky rady, nech to zbytočne nerozoberám dva krát...
NOROV napísal:Všetko poskladaj tak,ako si to mal pred tým než si to rozobral t.z.,že vložíš namiesto ang. cloniek - európske clonky a zanituješ naspäť a už len poskladať svetlá a hotovo.
Nič neotáčaj-ten poľský návod nie je správne riešenie,z dôvodu, že tam chýba svetlo-su tu aj foto na predchádzajúcej strane,čo som to skúšal a navyše poliaci nemenili clonky len otočili komplet tú parabolu s clonkou.== Možno núdzové riešenie ==
johnyfly1 napísal:co musi byt na svetlach napisane aby som zistil ze mam EU verziu? :)