... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BMino napísal:Ak kupim auto od sukromnika co vsetko musim vybavit este v nemecku aby som si h mohol doviest domov? A kam pre prevozne znacky? Co vsetko je v znackach zahrnute (poistka, poplakty)?
Mam v tom zhruba jasno, ale pre istotu...
dik
M@J0 napísal:no osobne by som isiel s vozikom, vide ta to lacnejsie.. nemusis tankovat do dvoch a usetris na prepravnich znacach.. COC na BMW stoji z nemecka 4300,- sk
tu to mas podrobne vysvetlene:
http://www.downloadingbirds.atknet.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=176&Itemid=34
M@J0 napísal:COC na BMW stoji z nemecka 4300,- sk
k_michal napísal:sranda je ze na auto prvy raz prihlasene v rakusku pytaju za COC 2400.-
hocikde inde v EU 5100.-
BMino napísal:Xader napísal:BMino napísal:diky
M3 ?![]()
ja som tiez zvazoval , ze sadnut do lietadla ... odvezes sa za par korun do DE , vybavis auto a ides domov uz na novom , cista robotka
ale ved mas 330ci, to by si vymenil??![]()
no M3![]()
Xader napísal:BMino napísal:Xader napísal:BMino napísal:diky
M3 ?![]()
ja som tiez zvazoval , ze sadnut do lietadla ... odvezes sa za par korun do DE , vybavis auto a ides domov uz na novom , cista robotka
no M3![]()
330ci by som vymenilstale to zvazujem a hlavne to, ze ho dam prec ... pockam , zainvestujem koruny a na jar kupim nieco poriadne
![]()
ee M3 ? bude sa podobat na M3 ?
BMino napísal:Xader napísal:BMino napísal:Xader napísal:BMino napísal:diky
M3 ?![]()
no M3![]()
330ci by som vymenilstale to zvazujem a hlavne to, ze ho dam prec ... pockam , zainvestujem koruny a na jar kupim nieco poriadne
![]()
ee M3 ? bude sa podobat na M3 ?
tak na jar mam pozerat inzeraty?no uvidime co z toho bude nechcem nic hovorit lebo vtedy mi nic nevyde, ale...
![]()