... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Xader napísal:BMino napísal:Xader napísal:BMino napísal:Xader napísal:BMino napísal:diky
M3 ?![]()
ja som tiez zvazoval , ze sadnut do lietadla ... odvezes sa za par korun do DE , vybavis auto a ides domov uz na novom , cista robotka
ale ved mas 330ci, to by si vymenil??![]()
no M3![]()
330ci by som vymenilstale to zvazujem a hlavne to, ze ho dam prec ... pockam , zainvestujem koruny a na jar kupim nieco poriadne
![]()
ee M3 ? bude sa podobat na M3 ?
tak na jar mam pozerat inzeraty?no uvidime co z toho bude nechcem nic hovorit lebo vtedy mi nic nevyde, ale...
![]()
inzeraty mozno aj teraz ... alebo sa naserem a drbnem ho niekam do bazaru nech mam svaty pokojcez zimu budem jazdit na nejakom serbly a potom na jar sa uvidi co bude
![]()
kedy ides do DE ?
BMino napísal:netusim, podla toho co a kedy najdem, monzo pojdem do UK...
BlackMW napísal:BMino napísal:netusim, podla toho co a kedy najdem, monzo pojdem do UK...
tam musis ale hladat iba auta autoskoly.. vjes aby mali aj na lavej strane pedale a volant
Xader napísal:BlackMW napísal:BMino napísal:netusim, podla toho co a kedy najdem, monzo pojdem do UK...
tam musis ale hladat iba auta autoskoly.. vjes aby mali aj na lavej strane pedale a volant
potom to ma vyhodu ... auto moze mat 2 soferov a kazdy si pride na svoje
BMino napísal:Xader napísal:BlackMW napísal:BMino napísal:netusim, podla toho co a kedy najdem, monzo pojdem do UK...
potom to ma vyhodu ... auto moze mat 2 soferov a kazdy si pride na svoje
jj a hlavne na drift, jeden toci do lava a druhy do prava