... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Dorabka klimy??

Streda, 21. Júla 2010, 23:38

Ja som to na e36 kupé robil... je to riadna fuška... rozobrať pol auta, výmena celého telesa kúrenia aj s ovládaním, domontovanie kompresora, chladičov,klimatrubiek,vetráka,prerobenie a dotiahnutie kopy káblov, úprava poistkovej skrinky, doplnenie relátok,poistiek atď, prepojenie cez DME motora... Nikdy viac...

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Utorok, 27. Júla 2010, 20:27

Po prvé pre chytrákov:
Ja som zo svojím autom spokojný a teraz keď budekomplet vyvarené a nastriekané za nie práve malé peniaze, predaj neprichádza do úvahy, nehovorím o tom že aj keby neboolo tak by som ho nepredal.

Po druhé:
Ak je to naozaj taká strašná robota tak kašlem na to otvoria sa oká a bude fajn, škoda že je to toľko roboty som myslel že to bde jednoduhšie. Ale predsa, ak by som toto vśetko zohnal z búračky, budem to vedieť urobiť aj sám či treba nejaké skúsenosti? Prípadne je tu niekto na koho by som sa mohol potom obrátiť o pomoc?

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Autor témy
Auto: modre

Utorok, 27. Júla 2010, 22:50

ked to budes mat vsetko tak sa to da spravit, ale je to fakt robota, vsetko sa da spravit a aj to nevzdas spravis to aj sam, je to len poprehadzovat par veci a dotahat kable
ak by si bol uplne v riti, tak sa ozvi
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Streda, 28. Júla 2010, 18:54

BMino napísal:
ked to budes mat vsetko tak sa to da spravit, ale je to fakt robota, vsetko sa da spravit a aj to nevzdas spravis to aj sam, je to len poprehadzovat par veci a dotahat kable
ak by si bol uplne v riti, tak sa ozvi

najskôr ale asi až po zime bo som úplne zrujnovaný finančne.....hodím potom fotky do príbehu ako mi to nastriekali, BMino a teba musím ísť pozrieť potom už konečne, ďakujem za rady

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 29 neregistrovaných