... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ice.blade napísal:vo vseobecnosti plati pravidlo ze ak nemas chut experimentovat s roznymi dostupnymi kablami a softami tak sa do toho ani nepustaj, malokto ti da "zadarmo" svoje know how ako sa dopracoval tam kde je pripadne ti poradi aky kabel je vhodny...
ak by si bol obycajny clovek co nema v hlave nasrane tak by si vedel ze v teme predam nahradne diely mas par inzeratov kde si mozes zakupit kablik aj soft... ak by si bol o nieco usilovnejsi a hladal by si aspon pol dna na googli nemusel by si nas tu o to prosit...
pre takych ludi ako si ty je dobre si kupit carsoft a bmwscanner... na ostane veci prides casom aj sam
naftaman napísal:No dakujemPredstavoval som si nejaký odkaz že "na toto ti bude stačiť"... tak skusím niečo pohladať a potom mi to možete schvaliť
ice.blade napísal:som ti pisal kto nieco take predava... tak specialne pre teba som ti to v tej skecii predaj nahradnych dielov nasiel predaj-nd-bmw/predam-bmw-diagnosticky-kabel-obdii-usb-t55387.html vela stastia pri "diagnostikovani"
kosti123 napísal:Este raz: diagnosticky system nie je vsemocny, jednoduchy nastroj,ale treba vediet s nim robit to znamena aj chapat ako funguje auto a jeho systemy aj ako funguje diagnostikcy system samotny.