noo to by som chcel vedieť aj ja... tiež neviem či sa to dá nastaviť chýba mi to. cyklovač podla rýchlosti je v meste niekedy pomalé a zas rýchlejšie stieranie je moc rýchle
Zapni a hneď vypni jeden kmit na cyklovači, podľa potreby opäť zapni a nechaj zapnutý cyklovač. Čas medzi týmito dvomi kmitmi je novým nastaveným časom cyklovača.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami. Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko Ex 530daT E39 titanstriebro 535dx GT F07-Gita (ancikrist) 530d xdrive F11-Lojzička
:( Mne sa to neda nastavit cyklovač si nastavy čas podla rýchlosti...čím rýchlejšie idem tým je kračšia pauza medzi stieraním! škoda...
Rýchlosťou to zrýchľuje aj mne, no základný cyklus si viem nastaviť. Taktiež ak máš napr. 1 a zastavíš, prepne ti do cyklu. Ak pohneš, opäť ide na zvolenú rýchlosť.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami. Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko Ex 530daT E39 titanstriebro 535dx GT F07-Gita (ancikrist) 530d xdrive F11-Lojzička