... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BAVORAK009 napísal:Aky mas rok vyroby tvojho bawa???Myslim si ze tento problem nema nic s kapalinou ale skor mas iny problem.Mohla ti prasknut hlava a kapalina ti moze ist do oleja alebo mas deravy chladic.Problem moze byt aj v pretlakovej nadobke aj ta ti mohla prasknut a pri podtlaku ti tecie.Skontroluj hadice pri eskapaskach ci ich nemas mokre.Ked ti mozem poradit postav si auto na cestu a nechaj ho nastartovane cca 20min a otvor si prednu kapotu a sleduj kadial ti voda unika.potom napis
darkside napísal:BAVORAK009 napísal:Aky mas rok vyroby tvojho bawa???Myslim si ze tento problem nema nic s kapalinou ale skor mas iny problem.Mohla ti prasknut hlava a kapalina ti moze ist do oleja alebo mas deravy chladic.Problem moze byt aj v pretlakovej nadobke aj ta ti mohla prasknut a pri podtlaku ti tecie.Skontroluj hadice pri eskapaskach ci ich nemas mokre.Ked ti mozem poradit postav si auto na cestu a nechaj ho nastartovane cca 20min a otvor si prednu kapotu a sleduj kadial ti voda unika.potom napis
si sa zblaznil? prasknutu hlavu???
je to 98cka, buduci tyzden idem s tym ku mechanikovi, tak uvidime co povie...
BAVORAK009 napísal:darkside napísal:BAVORAK009 napísal:Aky mas rok vyroby tvojho bawa???Myslim si ze tento problem nema nic s kapalinou ale skor mas iny problem.Mohla ti prasknut hlava a kapalina ti moze ist do oleja alebo mas deravy chladic.Problem moze byt aj v pretlakovej nadobke aj ta ti mohla prasknut a pri podtlaku ti tecie.Skontroluj hadice pri eskapaskach ci ich nemas mokre.Ked ti mozem poradit postav si auto na cestu a nechaj ho nastartovane cca 20min a otvor si prednu kapotu a sleduj kadial ti voda unika.potom napis
Nestresuj nechcel som ta nastrasit ale vsetko je moznepotom daj vediet bo ja som mal tento problem tiez a na vine bola mikrodiera v chladici.
barabas napísal:si sa zblaznil? prasknutu hlavu???
barabas napísal:BAVORAK009 napísal:Aky mas rok vyroby tvojho bawa???Myslim si ze tento problem nema nic s kapalinou ale skor mas iny problem.Mohla ti prasknut hlava a kapalina ti moze ist do oleja alebo mas deravy chladic.Problem moze byt aj v pretlakovej nadobke aj ta ti mohla prasknut a pri podtlaku ti tecie.Skontroluj hadice pri eskapaskach ci ich nemas mokre.Ked ti mozem poradit postav si auto na cestu a nechaj ho nastartovane cca 20min a otvor si prednu kapotu a sleduj kadial ti voda unika.potom napis
BlackMW napísal:no inac mne tjez mizne voda![]()
v oleji som ju nenasjel tak tipujem skor tesnenie pod hlavou,
ale robi to tak nepravidelne, pozeram kazde druhe rano
a 3 krat nic a potom naraz chyba 2 deci