... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BlackMW napísal:no inac mne tjez mizne voda![]()
v oleji som ju nenasjel tak tipujem skor tesnenie pod hlavou,
ale robi to tak nepravidelne, pozeram kazde druhe rano
a 3 krat nic a potom naraz chyba 2 deci
bymep_e34 napísal:toto isté mám aj ja,že mi mizne po pár deci za týždeň dva o 2 deci cca... tesnenie to je...ale 3 litre to je ale moooc to netuším...
kaspa napísal:Ja mam podobny problem na E34 - 524TD. Pred nedavnom som dal vymenit chladiacu kvapalinu a dva dni na to sa mi zacali rosit v aute okna... Kvapalinu som kontroloval ale nezdalo sa ze by ubudalo. Dnes rano som mal prazdnu vrchnu nadrzku (v obehu voda este bola), tak som musel dolievat.
Tipujem ze bude niekde prasknute potrubie, ale netusim ako to zistit. Na soferovom mieste mi vlhne kobercek, ale to robi uz strasne dlho - myslel som ze zateka cez odtoky pod prednym sklom.
Neviete ako zistit kde je pes zakopany?
xtreme napísal:kaspa napísal:Ja mam podobny problem na E34 - 524TD. Pred nedavnom som dal vymenit chladiacu kvapalinu a dva dni na to sa mi zacali rosit v aute okna... Kvapalinu som kontroloval ale nezdalo sa ze by ubudalo. Dnes rano som mal prazdnu vrchnu nadrzku (v obehu voda este bola), tak som musel dolievat.
Tipujem ze bude niekde prasknute potrubie, ale netusim ako to zistit. Na soferovom mieste mi vlhne kobercek, ale to robi uz strasne dlho - myslel som ze zateka cez odtoky pod prednym sklom.
Neviete ako zistit kde je pes zakopany?
to viem z coho ti zateka.. to robilo aj mne na e34 524td.. ked rozoberies panel pod palubovkou, dostanes sa az k takemu malemu radiatoriku, tam budes mat povolenu matku.. cez ktoru ti zateka.. tam sa aj mne stracala kvapalina.. stale mokro pri soferovych nohach..
z toho mas zarosene okna.. kurenie ti ide? neviem to aj mne robi, ale mi nejde kurenie..
a stracala sa ti voda podla mna lebo to bolo zavzdusnene a ked sa to odvzdusnovalo tak si musel cosi doliat, to je normalne..
bohus napísal:Castrol Antifreeze NF
je modra a obsahuje specifikaciu bmw