... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
balino napísal:ked budem velmo smadny vypijem slivovicu z kruzkov
Serpico napísal:na porovnanie
balino napísal:tenke?nepite tu vodu! maju 8mm priemer...skor sa mi zdaju hrube a ked svietia su este hrubsie...kupujete za 1000sk tesco tuning a potom porovnavate...ja som dal za ne 3500sk
LuCKy napísal:balino napísal:tenke?nepite tu vodu! maju 8mm priemer...skor sa mi zdaju hrube a ked svietia su este hrubsie...kupujete za 1000sk tesco tuning a potom porovnavate...ja som dal za ne 3500sk![]()
Áno, keď svietia, tak vyzerajú hrubšie (veď som to aj písal) ale neaktívne vyzerajú byť tenké. Píšeme tu o tých, ktoré tu boli zobrazené na obrázku, ak máš iné, tak povedz. Neviem, kto tu kupuje TESCO tuning...
LuCKy
balino napísal:obrazok klame treba vidiet nazivo...nenajdes rozdiel v hrubke...ja mam take ako je na bmwstyle...ale origo na E36..neviem co su to zac na bmwstyle...ked svietia CCFL tak su este hrubsie ako origo..a ked nesvietia su rovnake...origo maju mensi priemer preto to skresluje...s pozdravom
balino napísal:asi ee nefotil som este az ked dokoncim afto...tie origo maju mensi priemer celeho kruhu ale hrubku nemaju vacsiu...ak dojdes 14teho porovname
LuCKy napísal:balino napísal:asi ee nefotil som este az ked dokoncim afto...tie origo maju mensi priemer celeho kruhu ale hrubku nemaju vacsiu...ak dojdes 14teho porovname
Mno, ja nejdem, možno len urobím kuk. A s čím to chceš porovnať?
LuCKy
balino napísal:simol som si ze nejdessak s origo...bude tam 30aut tak myslim ze aspon jeden bude mat origo AE