... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Serpico napísal:no tie som tiež pozeral ale on si to robil sám a ze vraj to predaval za 5 papierov
Serpico napísal:no tie som tiež pozeral ale on si to robil sám a ze vraj to predaval za 5 papierov
LuCKy napísal:JJ, sám to zbúchal. Neviem koľko za to pýtal alebo pýta (a či to je cena len za tie krúžky) ale vypadá to celkom fajn.LuCKy
BlackMW napísal:len pre teba - okrem kruzkov dostanes aj stvorceky
LuCKy napísal:JJ, sám to zbúchal. Neviem koľko za to pýtal alebo pýta (a či to je cena len za tie krúžky) ale vypadá to celkom fajn.LuCKy
LuCKy napísal:BlackMW napísal:len pre teba - okrem kruzkov dostanes aj stvorceky
Ak si myslíš, že som to myslel v zlom, tak sa mýliš![]()
LuCKy
BlackMW napísal:LuCKy napísal:BlackMW napísal:len pre teba - okrem kruzkov dostanes aj stvorceky
Ak si myslíš, že som to myslel v zlom, tak sa mýliš![]()
LuCKy
nene ja viem ze nie v zlom, ja viem ze 5ka je dost vela..
ale pozri si len co stoja take biele LEDky..
tak ale mas nieco co nikto iny zatial nema, po SK behaju len troje..
Martin46 napísal:Ako som spominal mam komplet novu optiku od DEPO a angel eyes su dost vyrazne aj napriek tomu ze su osvetlovane LED diodami... Diody su zlte, ma to taky original vzhlad. Dokonca aj so zapalenymi xenonami su velmi pekne vidiet
Ponukam uplne rovnake angel eyes kruzky, z rovnakeho materialu, osvetloavne LED diodami, jedna zmena ze nie su zlte ale pekne biele alebo modre
balino napísal::lol: