... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
TiTAN napísal:vog napísal:Ja mám tie z ČR a toto sú momentálne tie naj na trhu . Objednával som ich z ČR v SR ich nezoženieš. čakal som asi 14dní a došlo to cez ups stálo ma to aj s logom M čo som mal v objednávke 2500SK. svietivosť je taká ze sa bojím o TP. Farba je 6000K čiže xeon. nie žeby som propagoval ale odporúčam.
nechcem rypat xeon su procesory :) asi si myslel xenon
vog napísal:Predávam AMD ale Intel chce vela chu.ov co si nedá poradit.
Martin46 napísal:Mam optiku od DEPO a tam su aj angel eyesy nasvietene dvoma LEDkami, svietia super, uplne rovnako ako seriove angel eyes na BMW.
Tie kruzky co som ponukal svietia uplne rovnako, akurat nie na zlto ako moje ale na bielo. 6000K
Nova Trojka E90 coupe ma ale uz angel eyesy aj na denne svietenie je tam H8 ziarovka
Peppo napísal:tieto mam aj ja... az na to ze mi prisli a jeden bol nefunkcny. Pisal som chalaniskovy ci to ide reklamovat a on ze mu ich mam poslat spat... ale nejako som sa k tomu nedostal.. ale vyzera to dobre aj s dvoma,teda na kazdom svetla mam len vnutorny kruzok namiesto parkovacky.
Serpico napísal:Martin46 napísal:Mam optiku od DEPO a tam su aj angel eyesy nasvietene dvoma LEDkami, svietia super, uplne rovnako ako seriove angel eyes na BMW.
Tie kruzky co som ponukal svietia uplne rovnako, akurat nie na zlto ako moje ale na bielo. 6000K
Nova Trojka E90 coupe ma ale uz angel eyesy aj na denne svietenie je tam H8 ziarovka
Martin, pr. ta svietivost tych kruzkov je cez den dobrá ? lebo sa rozhodujem medzi tvojimi a CCFL z CZ.