Nedeľa, 7. Decembra 2008, 17:58
Máš zadretý brzdič na tom kolese, ktoré ti trasie... Tým pádom ty jak zabrzdíš, valček sa nevráti a začne ti vybrovať koleso, to sa prenáša až do volantu a takisto z tohto dôvodu ti tam vzniká trenie a zohrieva sa ti kotúč aj elektrón. Ja som mal presne to isté. Raz mi to spravilo raz nie... Oprava je veľmi jednoduchá, treba len rozbehať valček na brzdiči a vrátiť gumovú manžetu na miesto, lebo tá sa ti musela vysunúť z dorazov, zkorodoval ti valček a zadrel sa...
- dole koleso a platničky
- jednu platničku tam nechaj, pod gumovú mažetu strekni WD-čko resp. brzdovú kvapalinu a stlač s veľkým šrobovákom alebo s nečím takým valček na doraz do vnútra brzdiča
- zošlepni pedál brzdy ,aby ti valček zase vyšiel von, ale len toľko aby si ho nevytlačil celý
- znovu tam daj jednu platničku a zase zatlač valček na doraz
- toto zopakuj niekoľko krát, dovtedy dokým to nepôjde ľahko, pritom pod manžetu sem tam strekni to WD-čko alebo brzdovku
- nakoniec skontroluj po celom obvode gumovú manžetu či nieje vysunutá, ak hej trochu ju potlač do vnútra ona skočí naspäť. Pozor aby si ju neprepichol
Ak máš manžetu popraskanú alebo moc vyskočenú z dorazov, treba dať dole celý brzdič, vybrať valček a nasunúť ju nanovo...
BMW E46 320d/100 kW ( 04/2000 )