... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Peppo napísal:na Mku napriklad v meste poznam len prve tri rychlosti do 160 to uplne staci... cize podradujem iba do dvojky cca pri 90siatke ale s medzi plynom - lebo keramicka spojka dost dokope...
potom pustim plyn otacky padaju jemne tukam do plynu a pekne to striela z vyfuku...
ale uz som odbocil od temy
balino napísal:lajo napísal:Pod nulu? tak sa ti aj dopĺňa palivo?
jj ked na shellke tankujem
Mimo napísal:Peppo napísal:na Mku napriklad v meste poznam len prve tri rychlosti do 160 to uplne staci... cize podradujem iba do dvojky cca pri 90siatke ale s medzi plynom - lebo keramicka spojka dost dokope...
potom pustim plyn otacky padaju jemne tukam do plynu a pekne to striela z vyfuku...
ale uz som odbocil od temy
![]()
týmto šetríš benzín čo?
Xader napísal:Samozrejme Xader,to je ono,hlavne využitie zadného nahonu,v správny moment tomu naložiť a autí krásne vystreli do obluku.Ja podradujem pred každou ostrejšou zatáčkou,to mám dokázane že aj na e30 som v zatáčkach rýchlejší než podautaKed tomu nakladas a potom ide zakruta a potrebujes prudko spomalit , tak plne brzdy , zarovno podradit a len prelozis nohu na plyn, ked si v zatacke a vystrelis... a ked to dobre spravis , tak auto pekne zaflekuje po podradeniucinny sposob.
Miky e30 napísal:Xader napísal:Samozrejme Xader,to je ono,hlavne využitie zadného nahonu,v správny moment tomu naložiť a autí krásne vystreli do obluku.Ja podradujem pred každou ostrejšou zatáčkou,to mám dokázane že aj na e30 som v zatáčkach rýchlejší než podautaKed tomu nakladas a potom ide zakruta a potrebujes prudko spomalit , tak plne brzdy , zarovno podradit a len prelozis nohu na plyn, ked si v zatacke a vystrelis... a ked to dobre spravis , tak auto pekne zaflekuje po podradeniucinny sposob.
Miky e30 napísal:Súhlas so všetkým , ale hlavne majitelia silných motorov, bacha na spojku, kompresia toho motoru može sposobyť riadnu neplechu, ale zas máte na to elektroniku