... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Rottwa napísal:Ked sa to dobre urobi, nemal by byt problem. Kazdy plech sa da narovnat a vsetko sa da pozvarat. Neviem co to tu je za moda na Slovensku vsetko hned hadzat do kosa a srotovat bez akejkolvek namahy nieco skusit opravit. Potom ze kde speje tento stat... Ale spat k teme. Treba pozriet tiahlo prevodovky ci nie je o nieco oprete, rohatko zapadky moze byt skrizena ked to ide tazko ale shift lock zamok sa mohol ulomit v samotnom pakovom mechanizme.
k33p napísal:a??? ved si ho nemusis kupitalebo teda bude neskor mozno raz o nejaky ten cas, na predaj dalsie pozliepane burane auto?
th0m4s1 napísal:Ja ani neviem kde sa da ist na stolicu co to stoji a co to obnáša a este som nebol prv dám dokopy nápravu aby som vedel auto vytiahnuť z garáže
Adrian_B napísal:riešite to ako nejakú kozmickú loď...
na slovensku je v prevádzke xx% aut ktoré boli na totalku šrot. Pokiaľ má čas chuť a nejaké peniaze tak nech si to dá do kopy a nech to potom aj predáva ako top stav, je to jeho vec.
Aj tak pokiaľ sa to opraví poriadne tak si to nikto ani nevšimne, a keby túto tému nezaložil, tak by o tom nikto ani nevedel a nikoho by potom v bazáre nenapadlo pindať že to je borka pozliepana