... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

AlienZV
Autor témy
Kraj: Bratislavský

AUX to USB adaptér

Piatok, 21. Októbra 2011, 12:05

ľudia hľadám takúto vec...dá sa to niekde kúpiť? Mám v aute (oboch) len AUX vstup. A USB by sa mi moc zišlo.
Inak kamarát má ten FM transmitter a hrá to celkom fajn \:D/ má v ňom pichnuté USB.
prípadne koľko by stála dorábka USB portu do E60 LCI a do E70? :-k

Užívateľov profilový obrázok
Tony
Kraj: Košický

Re: AUX to USB adaptér

Piatok, 21. Októbra 2011, 14:43

Nazdar. Kábel ktorý má jack do AUXu na jednej strane a na druhej strane vstup USB som zháňal aj ja, ale všade mi bolo povedané, že nič také neexistuje. Možnosťou je kábel, ktorý má na obidvoch stranách jack a kúpiš nejaký lacný MP3 prehrávač. Tak som to riešil aj ja, ale nevyhovovalo mi to lebo rádio ten MP3 prehrávač nedobíjalo a tak som to v kuse musel nabíjať doma cez PC. Kúpil som si FM Transmitter, síce trošku drahší a spokojnosť (tie do 10 eur sú vraj na prd). Toľko moja skúsenosť...

Tony :bmwball:

AlienZV
Autor témy

Piatok, 21. Októbra 2011, 14:57

Ahoj ďakujem za skorú odpoveď, ten FM transmitter rozmýšľam aj ja, ale už fakt dáky kvalitnejší, ten čo má kamarát má USB vstup a fakt s tým nieje problém a hrá to dobre \:D/

ice.blade

Piatok, 21. Októbra 2011, 15:03

za kvalitny FM prevodnik da clovek vela penazi... to sa skor oplati kupit atmel s usb vstupom a 3mi tlacitkami, pozapajat podla datasheetu na aux... alebo lepsia varianta dice, dension, intravee, xcarlink

grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic
Naposledy upravil/-a ice.blade v Pondelok, 29. Októbra 2018, 20:57, upravené celkom 1 krát.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 21. Októbra 2011, 15:34

ja som poskuloval po nejakom takomto rieseni...
http://suwtec24.de/Stand-alone-USB-Mediaplayer_1

su tam aj videa ako to funguje..a je to celkom parada...vsetko pekne cez iDrive robis..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ice.blade

Piatok, 21. Októbra 2011, 15:43

voMacK napísal:
ja som poskuloval po nejakom takomto rieseni...
http://suwtec24.de/Stand-alone-USB-Mediaplayer_1

su tam aj videa ako to funguje..a je to celkom parada...vsetko pekne cez iDrive robis..

da sa to ovladat z volantu? chcelo by to referencie... aky to ma OS, design OS, rychlost, spolahlivost, ake to ma vlastne vyhody :) lebo ak sa to neda ovladat cez ibus tak zatial by som dal do auta cez vstup WD Element play z diskom alebo iny vyrobok z toho ishopu... :)

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 21. Októbra 2011, 15:56

ice blade, mozno sa mi to len vidi, ale tie 3 male kabliky je napajanie a zaroven ibus? potom by to bolo naozaj zapojitelne do auta, v tom pripade by to bolo lepsie ako grom, kedze ten videa nepodporuje

btw alien, ak mas profi navi tak ti tam ide domontovat usb konektor, len musis prekodovat cele auto :(
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Piatok, 21. Októbra 2011, 17:11

blba otazka, ale co ti hraje, ze to ma vystup USB? Ak nahodou riesis nejaky iphone/ipod tak by som urcite kupil nejaky taky kit do e60, potom tam mas priam interface na playlisty a samozrejme to ovladas z volanta (resp. z panelu pokial nemas mulitmedialny).
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

ice.blade

Piatok, 21. Októbra 2011, 17:23

SmartBastard napísal:
blba otazka, ale co ti hraje, ze to ma vystup USB? Ak nahodou riesis nejaky iphone/ipod tak by som urcite kupil nejaky taky kit do e60, potom tam mas priam interface na playlisty a samozrejme to ovladas z volanta (resp. z panelu pokial nemas mulitmedialny).

on chce aby mu nieco nacitalo MP3 z USB kluca a prehravalo cez AUX... a na to su priamo spravene lacne dosky s atmelom ktore sa integruju do dalsich rieseni... :)

inak k tomu standalone rieseniu, tie videa su kde? neviem ich najst

Tony
Kraj: Košický

Piatok, 21. Októbra 2011, 17:58

AlienZV napísal:
Ahoj ďakujem za skorú odpoveď, ten FM transmitter rozmýšľam aj ja, ale už fakt dáky kvalitnejší, ten čo má kamarát má USB vstup a fakt s tým nieje problém a hrá to dobre \:D/

FM Transmitter som nekúpil preto lebo má USB vstup ale kôli tomu že to má aj vstup na SD kartu, to mi vyhovuje. A kedže má samostatné vypínanie vôbec ho nepotrebujem vyťahovať zo zapaľovača ako niektoré staršie.

jararak

Piatok, 21. Októbra 2011, 20:26

Das Gerät unterstützt viele wichtige Video und Audioformate z.B:
MP3, AVI, VOB, MOV, RMVB, JPG.

v preklade zariadenie vie vela dolezitych video a audio formatov prehravat, napriklad menovane
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Piatok, 21. Októbra 2011, 20:54

Ak máte CD menič, tak treba kúpiť USA SPEC BMW PA12 tuším sa to volá, alebo GROM, prípadne Dice. Ovládanie ako CD menič, všetko ostáva a napojíte si iPoda a fičíte. A je to všetko digital. FM transmiter bude vždy šumieť, budú sa na dlhých cestách primiešavať frekvencie, atď atď. A aj v najlepšom prípade to bude hrať iba 22kHz 8-bit.

voMacK

Piatok, 21. Októbra 2011, 22:38

kurva nemozem najst na tej stranke tie videa..tak som skusil priamo cez YT...dufam, ze to je ono
-- P.R.

jararak

Sobota, 22. Októbra 2011, 06:56

vomack, obavam sa, ze si mylis produkty ;(

ono to chce tento mediamodul http://suwtec24.de/BMW-Professional-MK3 ... -TV-Free_1

tamto co tam dopichli usb kabel je len usb vstup
bmwcoding.sk

voMacK

Sobota, 22. Októbra 2011, 09:02

nejaky aux to usb adapter by som neriesil
ked tak si dokupil toto: http://suwtec24.de/Stand-alone-USB-Mediaplayer_1
pekne to pracuje s iDrive...
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 29 neregistrovaných