100x diskutovane utrzkovo v roznych temach a stale zapadnute prachom, snad tentokrat uzitocne..
Prosim len k veci - chcem foto celeho auta s namontovanymi kruzkami CEZ DEN. Moze byt aj v noci. Tiez ma zaujma poruchovost..
Invertory aj LED su haklive na vyssie napatie, dostavaju supy nie len ked su tam xenony, pri startovani a pod..
Preto ma specialne zaujmaju ludia ktori maju zapojeny stabilizator pred kruzkami.
Tu je zaroven navod ako pridat stabilizatory:
dojdes v BA do GM electronic, na
www.gme.sk sa pozri gde to je presne
a povies ze kces dva 12V stabilizatory, keby boli moc zvedavi, co aso nebudu, tak kces 7812 v TO220 puzdre.
maju to v kazdom obchode s elektrosuciastkami (nie, v elektre to nemaju, a zo zehlicky co tam maju sa to vybrat neda)
dostanes taku malu krepost s 3ma nohami. otocis ju napisom k tebe a nohami na zapad/dolava.
stredna noha je zem (pripojis na zem/hnedy obrysu),
horna noha je vstup - 14.2V +/- autobus co je v aute, odstrihnes obrys (sivy alebo biely) a napojis tam.
spodna noha je 12V plus minus 1% - to napojis na obrys (cerveny na invertore, LED kruzkoch)
este to treba zaizolovat, najlepsie nakydat na to s tepelnou lepiacou pistolou a spravit taku hrcu okolo toho..
ja mam kruzky s vela ledkami a kazdy mesiac mi odchadzali tak dve,
odkedy som dal toto tak mi za rok neodisla ani jedna..
Tesim sa na vase hodnotne prispevky