Jasne, ze som hladal ako sa opravuje dispej, ale nie na budikoch, ale na velkom BC na strednom panely. Mal som ho komplet rozvrtany, no len tak som ho pomeral....Opravit to potrebujem, kludne za to zaplatim, nechce sa mi kupovat novy v Bawarii,ale pozeral som na forum, viem, ze s tym ma vela ludi velky problem a su z toho nestastni, len si to nevedia spravit sami a ver mi, ze je tu vela takych, co by to dokazali. Ja si najradsej vsetko robim sam, kludne by som sa do toho pustil, vlastne uz som sa aj pustil....No ked som cital tie debaty, tak som sa bal hocikomu z vas napisat a poradit sa s nim, ze by ste mi hned poslali cislo uctu, lebo to co ste niekde videli chcetehned predat. Ja ked nieco viem, kludne niekomu poradim, som na fore pre rady a nemam problem ich odovzdat dalej. Viem, ze rady su drahe, ale tak ako co, kolko si zarobil na tych displeyoch napriklad ty airborn, povedz? Kolko ludi ti ich uz len poslalo do NL? 10? Ked som bol naposledy v NL, ludia tam vyzerali stastne, som myslel, ze je tam vysoka zivotna uroven....Pritom sam si to niekde okukal od dedka v nemecku ako to robi, lebo sam si v nejakej teme pisal, ze si si to dal spravit. Ale nemam nic proti tebe, mozno si dobry chalos a niesi jediny, kto umi, ten umi, klobuk dole, ten BC je uplne jednoduchy plosak a uplne nepochopitelne tam tie pixely nejdu....Inak opravuje to firma
www.autokluce.sk, robia displeje na kopec aut, keby niekto zhanal,aspom som to pocul, maju to na stranke, kamosovy robili,ale nie na BMW. Skusil by som ich,ale radsej by som to dal nejakemu znamemu od vas, ktori viem, ze ste overeni, len do NL je to tazke....Ja som sa len chcel do toho pustit sam, na kolko som kutil a rad si opravujem sam veci....len na nieco proste clovek nestaci a potrebuje niekedy radu tych co to uz robili, nasiel som sam viac navodou na nete, len je mi tazko ich vyskusat, ked kazdy kto to vie sem napise na kazdy navod, ze ten nieje dobry, skuste to a pokaslete to atd....
No,ale to je jedno, pisem basne....
Ked prides na Slovensko airborn, budem rad,ak mi to spravis, mne sa do toho nechce sturat bez rady a neviem ktora rada je ta spravna....Viem, ze si z Ba, ja tiez a zatial mi chvalabohu vypadavaju len dva riadky.....