... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

airdash

pixels na lcd

Pondelok, 14. Júla 2008, 17:56

treba tam vymenit paskovy vodic to je cela veda

airdash

Pondelok, 14. Júla 2008, 17:57

1vaso1 napísal:
ale notak :) tak to sem napis :) vseci ti budu vdacny ... treba robit dake veci pre klub no nie ? :) ale mozes aj sukromne na ... 192212759 ...

treba tam vzmenit paskovy vodic cela veda

lajooriginal

Pondelok, 14. Júla 2008, 18:08

da sa to opravit aj inac 8)

Užívateľov profilový obrázok
1vaso1
Auto: E36 320i
Kraj: Žilinský

Pondelok, 14. Júla 2008, 21:43

lajooriginal napísal:

nooo tak sem s navodom :D BC mi uz tyzden lezi na stole rozobrate na srobik :D

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 15. Júla 2008, 19:20

paskovy vodic v 75% pripadoch menit netreba. Vacsinou ho treba menit az ked sa v tych budikoch niekto hrabe a poserie ho.... Inac ten paskovy vodic je celkom dost drahy.

1vaso1
Auto: E36 320i

Utorok, 15. Júla 2008, 21:26

airbone napísal:
paskovy vodic v 75% pripadoch menit netreba. Vacsinou ho treba menit az ked sa v tych budikoch niekto hrabe a poserie ho.... Inac ten paskovy vodic je celkom dost drahy.

tak tak a este ta osemetna manipulácia sním :(((

PetoK

Sobota, 2. Augusta 2008, 14:25

lajooriginal napísal:

Jj.. Presne tak, Tome... kluci, ak chcete, viem to spraviť... 0907 196934...

už som ich porobil dosť...

Btw, sorry, ale návod ako na to neposkytujem... a ako píše Airbone, kto nevie ako nato, radšej sa do toho nepúšťajte...

donie

Re: Alfanumericky displej - chybne krystaly

Streda, 18. Novembra 2009, 14:04

tu sa predbiehaju dvaja, co by si mali dat inzerat, ze to opravuju, zabudli, ze toto je forum, kde si radia ludia, nie predavaju sluzby. Chlapci, nato je dole platena inzercia, administrator asi zaspal.....

alfi666

Streda, 18. Novembra 2009, 18:05

donie napísal:
tu sa predbiehaju dvaja, co by si mali dat inzerat, ze to opravuju, zabudli, ze toto je forum, kde si radia ludia, nie predavaju sluzby. Chlapci, nato je dole platena inzercia, administrator asi zaspal.....

A tebe to asi extremne vadi ked si to musel napisat do rok a pol starej temy, vsak??

NIKTO nieje povinny povedat svoje know-how a vsetci co tu radime, robime tak VYHRADNE z dobrej vole...

Ak niekto napise, ze nieco vie spravit, nic zle natom nevidim... nieje to priama reklama na nejaku spolocnost, stranky alebo produkt...
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

PetoK

Streda, 18. Novembra 2009, 18:14

Presne tak,Alfi ...

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 01:22

donie napísal:

nebodaj potrebujes dat opravit budiky? Potom ked ich rozvrtas na carach, prines ich. Daco poriesime.

donie

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 12:31

Jasne, ze som hladal ako sa opravuje dispej, ale nie na budikoch, ale na velkom BC na strednom panely. Mal som ho komplet rozvrtany, no len tak som ho pomeral....Opravit to potrebujem, kludne za to zaplatim, nechce sa mi kupovat novy v Bawarii,ale pozeral som na forum, viem, ze s tym ma vela ludi velky problem a su z toho nestastni, len si to nevedia spravit sami a ver mi, ze je tu vela takych, co by to dokazali. Ja si najradsej vsetko robim sam, kludne by som sa do toho pustil, vlastne uz som sa aj pustil....No ked som cital tie debaty, tak som sa bal hocikomu z vas napisat a poradit sa s nim, ze by ste mi hned poslali cislo uctu, lebo to co ste niekde videli chcetehned predat. Ja ked nieco viem, kludne niekomu poradim, som na fore pre rady a nemam problem ich odovzdat dalej. Viem, ze rady su drahe, ale tak ako co, kolko si zarobil na tych displeyoch napriklad ty airborn, povedz? Kolko ludi ti ich uz len poslalo do NL? 10? Ked som bol naposledy v NL, ludia tam vyzerali stastne, som myslel, ze je tam vysoka zivotna uroven....Pritom sam si to niekde okukal od dedka v nemecku ako to robi, lebo sam si v nejakej teme pisal, ze si si to dal spravit. Ale nemam nic proti tebe, mozno si dobry chalos a niesi jediny, kto umi, ten umi, klobuk dole, ten BC je uplne jednoduchy plosak a uplne nepochopitelne tam tie pixely nejdu....Inak opravuje to firma www.autokluce.sk, robia displeje na kopec aut, keby niekto zhanal,aspom som to pocul, maju to na stranke, kamosovy robili,ale nie na BMW. Skusil by som ich,ale radsej by som to dal nejakemu znamemu od vas, ktori viem, ze ste overeni, len do NL je to tazke....Ja som sa len chcel do toho pustit sam, na kolko som kutil a rad si opravujem sam veci....len na nieco proste clovek nestaci a potrebuje niekedy radu tych co to uz robili, nasiel som sam viac navodou na nete, len je mi tazko ich vyskusat, ked kazdy kto to vie sem napise na kazdy navod, ze ten nieje dobry, skuste to a pokaslete to atd....
No,ale to je jedno, pisem basne....
Ked prides na Slovensko airborn, budem rad,ak mi to spravis, mne sa do toho nechce sturat bez rady a neviem ktora rada je ta spravna....Viem, ze si z Ba, ja tiez a zatial mi chvalabohu vypadavaju len dva riadky.....

PetoK

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 13:31

No, to je všetko pekné čo píšeš a že si robíš veci sám, ale ver tomu že nikto, kto vie ako nato ti návod ako nato nedá len tak, ak si si nevšimol všetky postupy ktoré sú všelikde po nete majú jeden spoločný prvok a to že sú všetky nanič... a pokial nevieš čo treba tak budíky na 99% poničíš ešte viac ako boli... a ver tomu, že viem čo píšem.

donie

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 13:47

ved jasne, preto ich ani nerozoberam, tych postupov nieje zas tak moc a do vela z nich by som sa ani nepustal. A buduky by som nerozoberal vôbec. Na palubak v strede palubovky, to je malina, tam nieje co ponicit snad,ale buduky by som nerozoberal. Chcel som tam aj kruzky dat,ale do toho sa mi nejak nechce a to je pritom to najednoduchsie. A schvalne, ak to ty vies teda spravit, kde si to videl, ked postupy su nanic? Tiez si sa to niekde musel naucit, z postupu to nebolo, tak z coho to bolo? Neverim, ze si to tolko skusal, znicil si mnoho budikov a raz sa to podarilo a uz ti funguju....

PetoK

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 15:50

Odkial to viem je moja vec... A nie som taký cvok,vytárať to len tak na netových forach.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných