... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 22. Júna 2008, 20:14

1vaso1 napísal:
ale notak :) tak to sem napis :) vseci ti budu vdacny ... treba robit dake veci pre klub no nie ? :) ale mozes aj sukromne na ... 192212759 ...

Vies, nie vzdy sa da pisomne vyjadrit na 100%, alebo by som to povedal este takto, ze lepsie raz vidiet, alebo vyskusat, ako stokrat citat. Pre opravu je potrebne urcite vybavenie ako aj prax. Dam ti jeden priklad - na ceskom fore ma poprosil jeden uzivatel, ci by som mu nenapisal ako to spravne rozobrat, opravit a spatne poskladat. Hovoril som mu, nech sa radsej do toho nepusta ak to este nerobil predtym, lebo budiky na 90% odserie, ale on aj napriek tomu to chcel skusit. Napisal som mu teda co som mohol a na druhy den mi pisal, ze budiky su uplne KO. Neskor mi ich poslal a nejako horko tazko som ich dal do suceho stavu, ale bolo to dobrodruzstvo. Ak by si ich chcel dat opravit, ozvi sa cez SS, ale dopredu len tolko, ze musel by si mi ich poslat postou do NL, kde to robim a samozrejme by to trvalo nejakych zopar dni nez by si ich mal spat opravene. Jo a jedna sa len o budiky E39/E53/E38, displeje BC a budiky z E36 apd... neopravujem (lepsie povedane, este som to nerobil, takze ziadna prax).

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 22. Júna 2008, 20:27

(: to si robis kozy :roll: to ti mam budiky poslat do holandska? ved to mesto nechce ani na mape najst (: (zo srandy myslene a bez urazky)
paaani no, a jak som sa potesil ze by si mi to opravil :cry:
na slovensko neprides niekedy :?:

airbone

Nedeľa, 22. Júna 2008, 20:55

coWon napísal:
(: to si robis kozy :roll: to ti mam budiky poslat do holandska? ved to mesto nechce ani na mape najst (: (zo srandy myslene a bez urazky)
paaani no, a jak som sa potesil ze by si mi to opravil :cry:
na slovensko neprides niekedy :?:

Byvam v meste HEERLEN, to ti na mape musi najst :wink:
Ja si kozy nerobim, len som ti povedal, ze by som ti to mohol opravit, ale s tym ze som v NL asi uz vela nenarobim.... Jo, na slovensku som bol prednedavnom, v blizkej dobe sa tam nechystam, nakolko zena o par tyzdnov rodi a s malym deckom sa nejako cestovat moc neda.... takze sa ukazem tak najskor niekedy v oktobri, ak dovtedy vydrzis, tak neni problem :wink:

1vaso1
Auto: E36 320i
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 22. Júna 2008, 21:41

hmmm no tak zase taky elektrotechnik s vyhlaskou som ... :D tak cosi by som mal vediet ... a mne sa hlavne jedna o stredne BC z E36 sedan ... takze tak ... a navod ako to rozobrat a podobne ... to vsetko viem aj sam aj pomerat aj ako sa mam ktomu spravat ... a zhruba aj co je na co ... :) ja len potrebujem poriesit tie kontakty ... myslim ze su gumene ... teraz nemam BC na stole tak neviem presne ... ale myslim si ze to bude v tom ... lebo zvysok vyzera nesposkodeny ... nic vyhorene tam neni ... niektore polovodice boli premerane a boli ok ... bud su to tie gumene kontakty ... alebo daky prevodnik ... alebo podobne ... hmmm tak ak cosi vies airbone :) tak sa ozvy :) ja budem len rad kazda pomc dobra :)

airbone

Nedeľa, 22. Júna 2008, 22:32

1vaso1 napísal:
hmmm no tak zase taky elektrotechnik s vyhlaskou som ... :D tak cosi by som mal vediet ... a mne sa hlavne jedna o stredne BC z E36 sedan ... takze tak ... a navod ako to rozobrat a podobne ... to vsetko viem aj sam aj pomerat aj ako sa mam ktomu spravat ... a zhruba aj co je na co ... :) ja len potrebujem poriesit tie kontakty ... myslim ze su gumene ... teraz nemam BC na stole tak neviem presne ... ale myslim si ze to bude v tom ... lebo zvysok vyzera nesposkodeny ... nic vyhorene tam neni ... niektore polovodice boli premerane a boli ok ... bud su to tie gumene kontakty ... alebo daky prevodnik ... alebo podobne ... hmmm tak ak cosi vies airbone :) tak sa ozvy :) ja budem len rad kazda pomc dobra :)

No tak s tym ti velmi nepomozem, nakolko BC z e36 som rozobrany v zivote nemal... Ved skus to spravit podla navodu ktory dal bodka o par prispevkov vyssie, myslim ze je celkom vystizny. Ak ma vsak zrak neklame, tak tam vidim prave vodiacu foliu a nie gumokabel co spominas.

1vaso1
Auto: E36 320i
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 22. Júna 2008, 22:37

airbone napísal:
No tak s tym ti velmi nepomozem, nakolko BC z e36 som rozobrany v zivote nemal... Ved skus to spravit podla navodu ktory dal bodka o par prispevkov vyssie, myslim ze je celkom vystizny. Ak ma vsak zrak neklame, tak tam vidim prave vodiacu foliu a nie gumokabel co spominas.

no ano :) je tam folia ... ale ked si to tam ten navod prestudujes lepsie ... tak su tam aj dake gumky od 3M ... a tie tam ten típek vymieňa ... tak budem musiet zitra skocit do auta po BC ... a pokukat to este raz a poriadne ... lebo folia vyzerala byt ok ...

airbone

Nedeľa, 22. Júna 2008, 22:42

folia vzdy vyzera byt ok a v nej ani nie je nejaka chyba (vacsinou). Horsie to je so spojenim folia-plosny spoj. Nemal som cas ten navod cely prestudovat, tak neviem sa vyjadrit k tym gumkam "3M". Podla mna ich tam dava na obnovenie pritlaku na vodiacu foliu.

coWon

Utorok, 24. Júna 2008, 06:49

airbone... no ja by som bol velmo rad keby si mi to opravil, ved ked sem prides, uvitam ta z budikmi v rukach :D
asi si pockam a potom ked si na to spomenem ti napisem co a jako
...hlavne ti zelam nech malinke je zdrave a to je doleziteee[/quote]

airbone

Utorok, 24. Júna 2008, 13:52

coWon napísal:
airbone... no ja by som bol velmo rad keby si mi to opravil, ved ked sem prides, uvitam ta z budikmi v rukach :D
asi si pockam a potom ked si na to spomenem ti napisem co a jako
...hlavne ti zelam nech malinke je zdrave a to je doleziteee
[/quote]

Dik dik... Napada mi ze ked sa maly narodi, tak budem asi musiet skocit na SK vybavit zapis do specialnej matriky, tak eventualne by som to mohol spravit. To by mohol byt eventualne august, musim si vsak doniest aj svoj vercajg, ale toho zas az tak vela neni. Musel by si s tym skocit do BA.

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 24. Júna 2008, 13:59

airbone napísal:
Dik dik... Napada mi ze ked sa maly narodi, tak budem asi musiet skocit na SK vybavit zapis do specialnej matriky, tak eventualne by som to mohol spravit. To by mohol byt eventualne august, musim si vsak doniest aj svoj vercajg, ale toho zas az tak vela neni. Musel by si s tym skocit do BA.

Tak to sa potom urcite zastavim aj ja za tebou :) Dohodneme sa na cene :)
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

airbone

Utorok, 24. Júna 2008, 15:09

Ok. Keby to niekto z vas dovtedy nevydrzal, mam nejake budiky aj na predaj 8)

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 24. Júna 2008, 15:20

Ked som to vydrzal doteraz :lol:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

coWon

Utorok, 24. Júna 2008, 15:39

ked prides do blavy budes tam mat zastup bavorakovcov ako nasi rodicia kedysik pred tuzexom ((((: a prides naspet za svoju pani v baliku :smile:
a to sa ti jako bude chciet robit ked sem prides na skok? no sak pohodka, ja budem iba raaad :wink:

neviem ako sa sem dava to co uz pisal druhy v tom ramceku :oops:

airbone

Utorok, 24. Júna 2008, 21:30

coWon napísal:
ked prides do blavy budes tam mat zastup bavorakovcov ako nasi rodicia kedysik pred tuzexom ((((: a prides naspet za svoju pani v baliku :smile:
a to sa ti jako bude chciet robit ked sem prides na skok? no sak pohodka, ja budem iba raaad :wink:

neviem ako sa sem dava to co uz pisal druhy v tom ramceku :oops:

das len nad jeho prispevkom tlacitko "citovat".

coWon

Streda, 25. Júna 2008, 15:27

airbone napísal:
das len nad jeho prispevkom tlacitko "citovat".

skusam (:

no to som si tam nikdy nevsimol a to beham po vela forach :D :D :D :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných