... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
1vaso1 napísal:ale notak :) tak to sem napis :) vseci ti budu vdacny ... treba robit dake veci pre klub no nie ? :) ale mozes aj sukromne na ... 192212759 ...
coWon napísal:(: to si robis kozyto ti mam budiky poslat do holandska? ved to mesto nechce ani na mape najst (: (zo srandy myslene a bez urazky)
paaani no, a jak som sa potesil ze by si mi to opravil![]()
na slovensko neprides niekedy
1vaso1 napísal:hmmm no tak zase taky elektrotechnik s vyhlaskou som ...tak cosi by som mal vediet ... a mne sa hlavne jedna o stredne BC z E36 sedan ... takze tak ... a navod ako to rozobrat a podobne ... to vsetko viem aj sam aj pomerat aj ako sa mam ktomu spravat ... a zhruba aj co je na co ... :) ja len potrebujem poriesit tie kontakty ... myslim ze su gumene ... teraz nemam BC na stole tak neviem presne ... ale myslim si ze to bude v tom ... lebo zvysok vyzera nesposkodeny ... nic vyhorene tam neni ... niektore polovodice boli premerane a boli ok ... bud su to tie gumene kontakty ... alebo daky prevodnik ... alebo podobne ... hmmm tak ak cosi vies airbone :) tak sa ozvy :) ja budem len rad kazda pomc dobra :)
airbone napísal:No tak s tym ti velmi nepomozem, nakolko BC z e36 som rozobrany v zivote nemal... Ved skus to spravit podla navodu ktory dal bodka o par prispevkov vyssie, myslim ze je celkom vystizny. Ak ma vsak zrak neklame, tak tam vidim prave vodiacu foliu a nie gumokabel co spominas.
coWon napísal:[/quote]airbone... no ja by som bol velmo rad keby si mi to opravil, ved ked sem prides, uvitam ta z budikmi v rukach![]()
asi si pockam a potom ked si na to spomenem ti napisem co a jako
...hlavne ti zelam nech malinke je zdrave a to je doleziteee
airbone napísal:Dik dik... Napada mi ze ked sa maly narodi, tak budem asi musiet skocit na SK vybavit zapis do specialnej matriky, tak eventualne by som to mohol spravit. To by mohol byt eventualne august, musim si vsak doniest aj svoj vercajg, ale toho zas az tak vela neni. Musel by si s tym skocit do BA.
coWon napísal:ked prides do blavy budes tam mat zastup bavorakovcov ako nasi rodicia kedysik pred tuzexom ((((: a prides naspet za svoju pani v baliku![]()
a to sa ti jako bude chciet robit ked sem prides na skok? no sak pohodka, ja budem iba raaad![]()
neviem ako sa sem dava to co uz pisal druhy v tom ramceku