... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BlackMW napísal:aj ked by som ti ho prial lebo ked ho tam mas, to jak keby si prave zoskrabal los a vyhral 40 litrov
GtheRacer napísal:pocuj posli VIN
pozrieme vybavu s ktorou avto vyslo z fabriky!
Toto vieme naisto!!
Co sa potom dialo na/s avtom......
alfi666 napísal:No podla mna nie 40... musi odratat origi dif ktory tam tym padom nemacize dajme tomu -20
... cize cista vyhra je 20tis
alfi666 napísal:Inak... na RC autickach sa robi take daco, ze do diferaku sa da nejaky husty olej a potom to ma aku taku svornost![]()
![]()
... ja viem, ze to znie ako blbost na normalne auta
lebo ten husty olej by sa nemohol dostat na unasaci tanier a na to ozubene koleso co ide od kardanu... lebo tam sa to musi tocit lahko :)
Normal dif som este nevidel rozobrany, ... ale pri RC autickach su mazane len tie vnutorne koliecka :)
Jaseba napísal:Stitok som pozeral ale nenasiel, niekde som tu cital ze by mal byt zvrchu diferaku. Hm a ten sa my davat dolu moc nechce hlavne ked mu nic zatial nieje. Este otazocka kamos ma 318 E46 98, a chcel by tiez samosvor ale akosi nevieme najst niekoho kto to ponuka. Neviete o niekom????
BlackMW napísal:no keby dal za samosvor 40 litrov (Kaaz, Quaife lebo ako pisal Peppo origo neni),
urcite by si ho pred predajom vybral, alebo by ti o tom povedal a zohladnil to v cene auta