... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
MajkoKNM napísal:Zasahom do ECU asi... Myslim, ze postaci pozicat kabel a z netu si stiahnut nejaky freeware a posunut hranicu otacok

MajkoKNM napísal:Tiez si myslim ze nema zmysel posuvat limiter otacok ked niesu ziadne upravy na motore... aaspon si nespominal.
TO airbone: Svoje krcmove komplexy si nechaj na dajaky tuzing zraz

pani taketo zalezitosti niesu ako ked si kupite kindervajce a hned viete ako hracku zloizte... nenadarmo pytaju za odstranenie obmedzovaca v pohode aj 1000 eur, keby to bolo take lahke tak by to kodoval kazdy jeden co chce lahko prist k vela peniazom
 pani taketo zalezitosti niesu ako ked si kupite kindervajce a hned viete ako hracku zloizte... nenadarmo pytaju za odstranenie obmedzovaca v pohode aj 1000 eur, keby to bolo take lahke tak by to kodoval kazdy jeden co chce lahko prist k vela peniazom  

)
 )MajkoKNM napísal:Tiez si myslim ze nema zmysel posuvat limiter otacok ked niesu ziadne upravy na motore... aaspon si nespominal.
TO airbone: Svoje krcmove komplexy si nechaj na dajaky tuzing zraz

ice.blade napísal:MajkoKNM: no vidis aky si sikovny ze vies googlit a najst nieco co ti ajstak nepomoze, len tak dalej a hlavne nezabudaj vsetko skusat nech ti mozme predavat nove a nove riadiace jednotky co ich urcite zopar odpalis
 vies povedat aj nieco z vlastnej skusenosti a nie len drby co si niekde pocul? odpalil si uz riadiacu jednotku? pouc ma, rad sa necham
 vies povedat aj nieco z vlastnej skusenosti a nie len drby co si niekde pocul? odpalil si uz riadiacu jednotku? pouc ma, rad sa necham  
  som zvedavy ci aj tvoje auto je take huste ako mas reci
  som zvedavy ci aj tvoje auto je take huste ako mas reci