Piatok, 30. Januára 2015, 01:00
zajtra s nimi este budem volat, ja som tiez nebol nadseny ze vstreky museli ist vonku... a odpoviem na otazky
1. auto nedymi za jazdy, iba pri starte +-6s za sprievodu "hadania" sa valcov, ako ked nejdu nejake zhavice
2. auto jazdi normalne, nepostrehol som problem, spotreba teraz cez zimu 8,5-9l jazdim momentalne len kratke trasy do 30km a cca
40% mesto a 60% mimo mesto
3. rele zhavenia vraj kontrolovali, ale ako a ci vobec to netusim, viem ze zhavice su vo vybornom stave - podavam info ake som dostal
4. korekcie sa nemerali
5. auto startuje stale rovnako uz tri roky co ho mam, ci studene alebo teple, cca 2 sekundy, v mrazoch mozno 3s (startuje dlhsie ako
GTcko ktore mam ale to pripisujem skor tomu ze gt ma tri roky a 100 000km (este zopakujem auto sratuje rovnako uz celych
65000km odkedy ho mam)
6. tlaky sa nemerali (niesom odbornik tak neviem ake tlaky mas na mysli), ale okrem kontroly zhavicou a diagnostiky sa nerobilo nic
ine
cize sumar sumarum sa autom ani neboli previest a vstreky idu niekam na stolicu do novych zamkov. neviem ja sa venujem energitike a stavebnictvu, ale mne toto na vstreky nepripada. a ako tu bolo spomenute jednemu takyto problem robilo aditivum