... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

gabikh
Autor témy
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Re: 535d vstreky

Piatok, 30. Januára 2015, 01:37

ved toto .... chalkanou poznam robia mi aj GT aj e60 uz dva roky, ale teraz mi tie ich postupy nerezu, proste zaidne vylucovacie metody a hned vstrekovace na test a tak na repas, ako som odpovedal vsetko co si sa pytal napisal som pozeral si videa ? co naot vravis... ked si vezmes to s tym blbym startoma potom cas ked uz motor noralne naskocil, je tam vidiet poskakovanie otacok, to sa deje aj teaz akurat ze auto stratuje normalne uz. teple studene stale rovnake a v pohode uplne, a to ze ten co to testuje povie ze su zle, bude ich repasovat on alebo niekto iny komu to dohodi.. ja si to nema ani ako overit ze su zle, lebo z tych cisel vbiem tak akurat hovno a

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 30. Januára 2015, 01:38

Sa mi paci ako sa da robit diagnostika uz aj z videa,asi si otvorim plateny video kanal,kde budem predavat rady cez video:-))

Fakt sorry ale uz nemam k tomu co povedat:-)))Nevidel som tvoje auto tak nemozem tvrdit ze to su niesu vstreky na 100% ale na zaklade mojich vedomosti skusenosti som ti radil co treba pozret a aky je postup....nie postup odzadu......

Amen

gabikh napísal:
jeden z mechanikov hned ked video video povedal ze su to vstreky...
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

gabikh
Autor témy

Piatok, 30. Januára 2015, 01:40

presne ten postup ma znervoznuje, keby si bol blizko navstivim ta ale mam to 350km... ked pridu vstreky z testu, budem vediet akurat houby ci to je fakt tak ako mi to bude podane, dneska dat do ruky cloveku paiere z inymi hodnotami je to najmenej ak clovek chce na niekom zarobit . ked nedajboze dam za repas dalsi liter a problem ostane tak potom co ? ako sa bude kto tvarit...

gabikh
Autor témy

Piatok, 30. Januára 2015, 01:41

a najviac ma serie ten postup alebo nepostup v podstate okrem zhavicou ziadne testovanie a rovno vstreky vonku

TT-SIMIK

Piatok, 30. Januára 2015, 01:44

Amen 2

Netvrdim ze mas zlych mechanikov,ale postupy su zle.....tod vse....kazdy si vari svoju polievocku ktoru si mi potom aj presolenu zjest...:-)

Opytaj sa ich ako testovali zhavice aj rele?

Tie videa su prd platne:-)))Co poviem ze na zaciatku zla baterka,klasika,potom dobre nezhavi a poskakuju....Ak mas odstranene dpf vobec ti nemusi ukazat chybu zhavenia na diag,nakolko ten soft dpf zakryva chyby.....

Good night:-)))Dzim palce a daj vediet....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

gabikh
Autor témy

Piatok, 30. Januára 2015, 01:49

oka zajtra to nejako este poriesim a uvidim co sa dozviem kazdopadne budem pisat co sa vyriesilo, nevyriesilo a ako sa to vyvija. mna napadla este na teba jedna otazka, je mozne aby vstrek prejavoval iba jednou jednou chybou a to tym mojim startom a motor sa pri starte spraval uplne na chlp rovnako ako ked su vadne niektore zhavice?

TT-SIMIK

Piatok, 30. Januára 2015, 01:50

No ja sa budem minimalne smiat:-)))Mozno patris k clovekom co zalozia temu,opytaju sa na nazor,dostanu fundovanu odpoved,potom mi este zavolas,poviem ti to iste do telefonu ale aj tak si urobis po svojim:-)))Niekedy si myslim ze tie moje slova si len derem hubu,klavesnicu,baterku na mobile zo 100% mam uz ina 75% a aj tak to je k nicomu:-)))

No nic,svoje som povedal:-)))

Ano mohol by to robit sj vstrek,ale to staci pozriet pri korekciach a viem ktora bije.....ale vstrek by sa prejavoval dlhie ako par sekund......

gabikh napísal:
presne ten postup ma znervoznuje, keby si bol blizko navstivim ta ale mam to 350km... ked pridu vstreky z testu, budem vediet akurat houby ci to je fakt tak ako mi to bude podane, dneska dat do ruky cloveku paiere z inymi hodnotami je to najmenej ak clovek chce na niekom zarobit . ked nedajboze dam za repas dalsi liter a problem ostane tak potom co ? ako sa bude kto tvarit...
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

gabikh
Autor témy

Piatok, 30. Januára 2015, 02:00

nepatrim k tym co chcu poradit a potom sa nato vykaslu aj tak, ja som tam koli tomu bol dvakrat za nimi, pochytil som sa s nimi vravel som im ze nech spravia vsetko co si mi pisal, no nespravili asi budem musiet pritlacit

gabikh
Autor témy

Piatok, 30. Januára 2015, 02:04

a co sa tyka premerania RJ zhavenia, myslim ze to nerobili, lebo to robit asi nevedia, kedze mi nato odpovedali ze to este nerobili

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 30. Januára 2015, 06:42

Simik dobre píše, tie korekcie by prezradili, čo je a čo neni so vstrekom. Akurát skôr odhalia už zlý vstrek, ten čo je na odchode by som povedal že nemusia úplne odhaliť, tam je stolica jediným možným riešením.
Ja som mal jeden vstrek KO, ešte nejakých 5 alebo 7 tis pred tým na korekciach ukážkové hodnoty. Potom na voľnobehu studeného motora vibrácie motora, z ničoho nič. Na Inpe zrzau hodnota jedného vstreku sa blížila na studeno k 6ke. Za tepla to kleslo na 0,8 a vibrácie zmizli. STolica odhalila, že má všetky hodnoty mimo rozsah. D8val som sem aj výsledok z nej. A pritom auto ráno čo bolo najchladnejšie -2 štartovalo na šupu, bez hocijakého dymu. A vibrácie začali až po nejakej minúte od naštartovania.
Nur Original ist Legal.

zollo
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 30. Januára 2015, 06:54

ten "tazky start" vypadal fakt zle, ale ak to poriesila baterka, tak :thumbup:
a to, ze to na chvilku zakolise na studeno (bez vibracii) by som mozno nebral az tak tragicky, mozno sme len moc sensibilni :mrgreen:
a to vifko ma celkom prekvapilo, kedze ja ho tam davam tiez a hodne nad predpisane mnozstvo :-k (reku nech maže)

gabikh
Autor témy

Piatok, 30. Januára 2015, 10:33

popravde som z toho na nervy... vstreky su von a uz ked su von premyslam kam s nimi teraz taka by ma neojebali... jedna firma poblizku s dobrymi referenciami mi asi umozni pri testovani byt tak by teoreticky nemuseli ojebat

gabikh
Autor témy

Piatok, 30. Januára 2015, 15:59

dal som to poskladat naspat... a uvidim co dalej but mi spravia potrebne diagnostiky oni alebo niekto druhy, co mozem skusit ja je dat auto do teplej garaze a tak uvidim ako to bude so startom, neviem ci tym nieco zistim alebo vyriesim ale za pokus to stoji alebo nie? :/

gabikh
Autor témy

Piatok, 30. Januára 2015, 16:00

ten start mi nevadi ze to zadymi mam to v prdely, jedine coho sa obavam je vypalenie diery do piestu, ale to by asi museli vstreky byt uz dost v riti a prejavovat sa inak ako len podymenim pri starte alebo ?

gabikh
Autor témy

Piatok, 30. Januára 2015, 16:09

som z toho zufaly, neviem co mam robit mam z toho nervy uz a hlavne s ami jedna oto ci to nemoze nejako poskodit motor a za dalsie keby tam bolo DPF ani by sa to nerieisio vobec pravdepodobne chlopi poradte nikto sa s tym fakt nestretol ? nikto nemal taky problem na nejakom naftaku ? to aditivum teoreticky ako bolo spomenute je mozne no je to zvlastny priznak

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných