... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Spring napísal:rozumiem, aj som zvykol počkať po zhasnutí kontrolky ba niekedy aj 2 x žhavím až potom štartnem, zatiaľ sa mi nestalo, že by nechytil, ale skutočná zima iba príde, takže preventívne sa pýtam... a čo vravíč na ten ,,priesak vstriku ,, je to veľký problém?
Spring napísal:Olda H napísal:Spring napísal:rozumiem, aj som zvykol počkať po zhasnutí kontrolky ba niekedy aj 2 x žhavím až potom štartnem, zatiaľ sa mi nestalo, že by nechytil, ale skutočná zima iba príde, takže preventívne sa pýtam... a čo vravíč na ten ,,priesak vstriku ,, je to veľký problém?
problem to je....pokud to ten vstrik je, tak jeho vymenou nebo repasi odstranis zaroven i jine problemy ( kolisani volnobeznych otacek, spatny chod za plynem atd...). No a ze startem s teplym motorem problem nemas ? Kdy si menil zhavice ?
Teplý mi štartuje relatívne dobre a otáčky mám tiež ,,pevné,, a žhaviče som zatiaľ nemenil, autíčko mám relatívne krátko, cca 4 mesiace. Vieš poradiť koľko asi vyjde ten repas alebo výmena vstriku?Inak mám dojem, že to presiakuje z tej hadičky, je ju slabo na tej foto vidieť a tak sa to dostáva na kryt ...
blana napísal:zly teply start je koli pal.cerpadlu slaby tlak do valcov.repas 30000tis. v BOSH lebo to hocikto nespravi. pri slzeni trisky by ti isla spotreba o dost hore. ale mozno tie hadice.nahodou zhanam pal.cerpadlo do 525tds e39 r.v.99 neviete o nejakom?diki.