... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
aladar napísal:Zdá sa mi ako keby auto išlo na 5 valcov,občas sa chytí a zabere,niekedy zas auto trhá.Mohla by to byť len sviečka?alebo snáď aj tes.hlavy?
VLADKY242 napísal:môže sviečka, cievka , koncovka čo ide s cievky na sviečku, vstrekovací ventil
aladar napísal:Bomba supr .aladar napísal:Zdá sa mi ako keby auto išlo na 5 valcov,občas sa chytí a zabere,niekedy zas auto trhá.Mohla by to byť len sviečka?alebo snáď aj tes.hlavy?VLADKY242 napísal:môže sviečka, cievka , koncovka čo ide s cievky na sviečku, vstrekovací ventil
Takže nakoniec to bola len voda pri sviečke a iskra prerážala na kostru.Nemal som nahodený kryt čo je nad sviečkami,ale ako sa tam dostala voda to mi je záhadov,asi tam niekade natiekla z roztopeneho snehu.Konečne mi to frčí ako má.![]()
![]()
Miky e30 napísal:A ktoré konektory myslíšZato ja som zatiaľ v prdeli, po naštartovaní 2000 otáčok, po 2 minutách zhasne a ide netočiť tak po pol hodine a znova sa to opakuje. Všetky hadice su skontrolované, tesné, volnobežný ventil šlape, váha tak isto, po vytiahnutí konektorov motor okamžite zhasne
Helldiver napísal:Koleno nemá ani 2 roky, verím že je tesné , ta brzdovka sa mi nepáči, nebude lepší Konkor? A na Lambdu to moc nevyzerá, to by sa asi tak drasticky neprejavovalo, ale kto vie?Miky: po odpojeni vahy vzduchu (volnobeznak nechas zapojeny) motor rozhodne nema skapat, len sa rj prepne na nudzovy rezim kedy sa bere udaj o prietoku vzduchu len podla otacok a polohy skrtiacej klapky a motor ma slaby vykon a nejde vytocit, skapat by rozhodne nemal. Ked mas vsetky hadice tesne (a nezabudni ani na tu k regulatoru tlaku paliva), tak skontrolujes este koleno na vahe vzduchu, najlepsie alkoholovou metodou, pre istotou vytiahni a prestriekaj brzdovkou volnobeznak, skontroluj ci sa nezadrhava a toto iste urob s vahou vzduchu, odchlipni to plastove viecko a pozeraj ako beha jazdec tej klapky pri zvysovani a znizovani otacok motora, ma to byt uplne plynule, nesmie nikde drhnut... A lambdu urcite premeraj, pouzit musis merak s FET vstupom, ale potom to ide premerat uplne v pohode.