Volám sa Braňo ale ľudia ma volajú fritol alebo fritolko. Pochádzam z Hornej Lehoty na Orave(Neďaleko takej veľkej skaly a na tej skale stojí búdka s názvom Oravský Hrad)
Takže vlastníkom svojho prvého BMW (e46 320d touring)som sa stal 10.9.2012. Už predtým som v Baworákoch sedával a dosť často pretože ich v rodine máme dva(E90 330d automat a E91 320Xd automat), ale keď som sadol prvý krát do už mojej E46, bolo to ako keby som prvý krát sedel za volantom. Dokonca som sa nevedel ani poriadne pohnúť, ale po prejdení prvej uličky už som vedel čo robiť. Vypol som stabilizačný systém a už som zistil aký je to pocit keď vás predbieha zadok(Na tých automatoch som takto blbnúť nemohol). A hurá už som letel na fízlovňu príhlásiť. Samozrejme ešte predtým uzavrieť poistku, kde pri otázke na značku auta som prvý krát hrdo odpovedal:"Bé-eM-Wé."
Auto malo najazdené pri kúpe 206 tisíc kilometrov. Je to ročník 2002 po facelifte s výkonom 110kw. Auto je v základnej výbave, čo mi viacmenej aj stačí. Má nejaké chybičky krásy ako drobná preliačina, a zvnútra nesie známky opotrebovania, ktoré sú úmerné najazdeným kilometrom.
Do auta som už stihol namontovať Angel eyes z BMWStyle. Jednoducho to muselo byť. Akurát dnes som dohol kúpu diskov od Jeffri-ho. Dokonca som skúšal nahodiť bratove r18/255 do zadu a mal som problém stým že pri zaradení spiatočky mi začali pípať senzory
Krajšie fotky hodím neskôr nakoľko auto je zablatené, Výpis podla VIN-ka tak isto pridám neskôr. Bývam na Orave na dedine v rodinnom dome a potreboval som nie moc veľké ale hlavne spoľahlivé auto a preto som sa rozhodol pred E46 touring. Sem tam treba nejaký ten bordel vyniesť na smetisko

. Auto využívam hlavne na cestu do Žiliny kde študujem ale aj na bežné vozenie.A kto pozná cestu z Dolného Kubína do Zázrivej vie že na túto cestu je BMW ako stvorené:)
Moje predchádzajúce auto bolo Peugeot 406 1,8 16v 81 KW, ktoré navždy zostane v mojom srdci. Ale už len tam kdesi vzadu. Pretože do popredia sa tlačí táto moja strieborná krásavica:)

- Auto ešte pred tým ako som namontoval AE

- Auto je trochu zablatené lebo som prechádzal po blate:-/
Všimol som si že tu na tomto fóre sa ľudia k sebe správajú ako k rodine a dúfam že aj ja budem môcť do tej rodiny zapadnúť. A tak isto dúfam že aj na moje BMW budú automobilový nadšenci pozerať s otvorenými ústami ako ja keď si prezerám túto sekciu: Príbehy našich áut