Po dlhšej odmlke som si našiel chvíľku na doplnenie noviniek v Derrickovom živote

- a je toho pomerne dosť :) Ako prvé sa vymenili sa staré okamienkované svetlá - predné aj zadné, komplet. Predné som sa po dlhšej úvahe nechať originálne + smoked smerovky. Zadné sú červeno - čierny kryštál. Áno, nie je to originál, ale tie svetlá sú jednoducho dokonalé, bez debaty

Popri výmene svetiel sa ošetrila kasňa - na pár miestach sa objavila hrdza...
Pod kolesá išli 20mm duralové podložky. Podotýkam že išlo o čisto praktickú vec - pri plnom rajde sa treli gumy o ramená, s podložkami to už nerobí... Bohužial na zadku to v zákrutách jemne šúchalo o blatníky, takže vzadu museli ísť preč. Časom to ešte premyslím. Podložky = dlhšie šróby = nová sada bezpečákov. Ach jaj.
V interiéri pribudol snímač tlaku v saní - budík čierny autostyle, aby to nekričalo a homemade kryt. Vďaka budíku sme zistili, že to čo dokáže turbo nafúkať je zúfalo málo - 0,9bar max a navyše to začne tlačiť dosť neskoro, takže najbližší plán je nové turbo, starynovy už má čosi v oku a ja jeho očiam verím

Asi najväčšia zmena nastala na zadnej náprave - po novom si na nej tróni samosvor a ja sa už nemôžem dočkať prvého snehu

Posledným doplnkom sú zadné okná v elektrike(originál z 34), takže konečne skončila demokracia s kľučkou v ruke na zadnom sedadle. Proste neznášam, keď sa tie okná otvárajú